Terug naar Apple brengt boek uit van 300 euro
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple brengt boek uit van 300 euro

Door Laura Grootaarts15 november 2016 18:162 min. leestijd0

Zocht je nog iets héél speciaals voor op je verlanglijstje? Apple brengt een boek uit over 20 jaar Apple design. Designed by Apple in California is de titel en het boek is vanaf morgen te koop in een select aantal Apple Stores, onder meer in Duitsland.

Designed by Apple in California

Designed by Apple in California

In het boek staan 450 foto’s van Apple-producten die de afgelopen twee decennia het levenslicht zagen. Van de eerste iMac uit de vorige eeuw, tot de Apple Pencil die vorig jaar verscheen. Je ziet het eindproduct, maar de plaatjes geven ook een inkijkje in het complete ontwerpproces.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Het boek is opgedragen aan – hoe kan het ook anders – Steve Jobs. Jonathan Ive, Apple’s belangrijkste ontwerper, vertelt er het volgende over. ‘Het streven van Steve was altijd om iets bijzonders te maken voor de mensheid, en dit zal ons streven ook blijven, nu en in de toekomst. Dit boek bevat een greep uit de vele producten die het team in de loop der jaren heeft ontworpen. We hopen dat het niet alleen licht werpt op hoe en waarom de producten zijn ontwikkeld, maar ook dat het zal dienen als bron van informatie en inspiratie voor studenten van alle ontwerpdisciplines.’

Twee formaten

Het boek is verkrijgbaar in twee maten. De kleine versie meet 10,20 bij 12,75 inch en kost 199 euro. Ook is er een grotere versie van 13 bij 16,25 inch voor 299 euro. En natuurlijk is ook dit belachelijk kostbare boek met de grootste zorg ontworpen. Er is 8 jaar aan gewerkt: de foto’s zijn superminimalistisch en afgedrukt op speciaal vervaardigd en geverfd papier met matzilveren randen. Het boek is voorzien van een linnen kaft. En nee, er is helaas geen budgetvriendelijke versie in de vorm van een iBook …

Hieronder alvast wat pagina’s uit het boek:

Designed by Apple in California

Designed by Apple in CaliforniaDesigned by Apple in California

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• €96 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar