Terug naar 'De witte iPhone 4 komt eraan'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'De witte iPhone 4 komt eraan'

Door Daan Jeuken1 februari 2011 10:121 min. leestijd2

Steve Wozniak, mede-oprichter van Apple, heeft aangekondigd dat de witte iPhone 4 eraan zit te komen. In een interview in The Engadget Showdeed Wozniak uit de doeken dat de witte verf teveel licht doorliet, waardoor de camera niet goed functioneerde. Bovendien werkte de nabijheidssensor niet naar behoren.

Onafhankelijk
Wozniak is mede-oprichter van Apple, maar hij is niet dagelijks betrokken bij het bedrijf. Ondanks dat hij nog een beetje salaris krijgt, spreekt hij niet in naam van het bedrijf. Hierdoor kan hij ongenuanceerde uitspraken doen. Deze zijn niet altijd helemaal waar, maar hij zit wel dicht bij het vuur.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Camera- en sensorproblemen
De uitspraken over de cameraproblemen van de witte iPhone baseerde The Woz op zijn eigen ervaring, want hij had een witte iPhone op zak. ‘Gekocht van een klein jongetje’, aldus Wozniak. ‘Als ik tegelijk een foto met flits neem met de witte en de zwarte iPhone, en ziet die van de witte er niet uit. Ook de nabijheidssensor werkt niet goed, want als ik de witte telefoon tegen mijn oor hou druk ik allemaal toetsen in.’

Overigens had hij ook gewoon een zwarte iPhone op zak. ‘Ik draag er altijd twee, dat is de beste oplossing tegen de batterijproblemen.’

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Marja Verf
Lezer
Marja Verf

zit echt te wachten op de witte eiphone 😉 wou hem zelf al verven……….

Johan
Lezer
Johan

Zal super Steve blij mee zijn; “Oplossing voor slechte batterij? steek er gewoon 2 in je zak” Waarom zou deze man zich niet actief bemoeien met de gang van zaken…….