Terug naar De iPad heeft zijn Zelda
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

De iPad heeft zijn Zelda

Door Redactie iCreate25 maart 2011 12:382 min. leestijd0

Gistermiddag kwam het langverwachte spel Superbrothers: Swords and Sworcery EP uit in de App Store. Het spel is een ontdekkingstocht door een mysterieus land vol bossen, meren en geheimzinnige locaties. Dit zijn onze eerste indrukken.

Een ervaring
S:S&S EP is een spel dat je moet spelen om te begrijpen. En een spel waarvan je het verhaal vooraf niet wilt weten. Je moet de wereld zelf ontdekken, de muziek zelf ervaren en zelf door het woud lopen terwijl de dieren voor je voeten voorbij vliegen. Wat dat betreft zie ik het spel (na een middagje spelen) vooral als een moderne versie van Zelda: je gaat op avontuur en daarna merk je wel wat er gebeurd.

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

• En ontvang €100,- éxtra inruilwaarde
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wat ik wel kan verklappen is dat je de Scythian bestuurt, een vrouwelijke krijger die op een queeste wordt gestuurd. Het spel draait vooral om ontdekken, experimenteren met de omgevingen, puzzels oplossen en vijanden te verslaan. Qua gameplay lijkt het spel wat dat betreft nog het meest op een adventure, maar voelt vooral als Zelda. Los daarvan zijn de retrographics en de muziek van het spel érg indrukwekkend. S:S&S EP is wat dat betreft een van de beste exclusieve games voor iOS.

Het zal echter geen game zijn voor de liefhebbers van hectische actiespellen. Swords & Sworcery is traag. Heel traag. Maar dat is onderdeel van de ervaring. In iCreate 28 lees je de review.

Audience Calibration Procedure from Superbrothers: Sword & Sworcery on Vimeo.

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar