Terug naar De Beste App Store Games van afgelopen zomer
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

De Beste App Store Games van afgelopen zomer

Door Redactie iCreate31 augustus 2010 17:063 min. leestijd0

Er verschijnen maandelijks honderden nieuwe games in de App Store. iCreate maakt iedere maand een selectie van de afgelopen tijd, behalve in de zomer. Daarom halen we de achterstand nu razendsnel in:

icNL021_macosx_pBeste Actie Game: Archetype

Ngmoco had een tijdje terug erg veel succes met Eliminate, een gratis online multiplayer shooter. Archetype kost misschien wel geld, maar is ook iets mooier dan Eliminate en biedt de broodnodige diversiteit. Voor de rest is het eigenlijk een bekend verhaal: pwnage, knallen, fraggen, etcetera etcetera. Een must voor de deathmatch-liefhebbers.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

icNL021_macosx_p-1Beste Adventure Game: Monkey Island II

Remake van de legendarische point-and-click adventure uit 1991, die vooral leunt op de bizarre karakters en bakken met humor. Daardoor kan dit spel de tand des tijds met gemak doorstaan. Heb je de keuze om MI2 te spelen op de iPad of de iPhone? Kies dan absoluut voor de iPad-versie: door het grote scherm kun je veel meer genieten van het nieuwe artwork en de oude pixel-graphics.

icNL021_macosx_p-2Beste Arcade Game: The Incident

In dit spel is het einde der tijden aangebroken en moet je klimmen voor je leven om te ontstnappen aan de regen van troep die op je af wordt gegooid. Dit levert een simpel doch interessant concept op: aan de ene kant moet je alle obstakels omzeilen omdat je ze anders op je dak krijgt, maar aan de andere kant ook gebruiken om bovenop te klimmen.

icNL021_macosx_p-3Beste Muziek Game: Guitar Hero

Tik op de muziek van the Rolling Stones, Queen, Vampire Weekend, White Stripes, Weezer, AFI, Rise Against en vele andere bands met gitaarhelden. Ben je klaar met de standaardnummers? Dan is er nog altijd de in-game store waar je regelmatig nieuwe nummers kunt downloaden voor een zacht prijsje. Als je wilt kun je jouw prestaties zelfs delen via een sociaal netwerk.

icNL021_macosx_p-4Beste RPG: Crimson Gem Saga

Zenonia 2, Chaos Rings, Final Fantasy I & II zijn allemaal uitstekende titels waar je elk ruim 50 uur in kunt stoppen en Crimson Gem Saga doet zeker niet onder aan de rest. Het verhaal is uitstekend, de wereld is met veel liefde en met oog voor detail in elkaar gezet en de filmpjes zullen je mond doen openvallen van verbazing. Enige nadeel is de besturing: die is wat priegelig.

icNL021_macosx_p-5Beste Simulatie: Simcity Deluxe

SimCity Deluxe is de opvolger van de immens populaire SimCity app. Inmiddels kent iedereen het principe wel: je bouwt de stad van je dromen en gaandeweg moet je op steeds meer dingen letten: heb ik nog wel genoeg energie? Heb ik voldoende wegen voor het verkeer? Heb ik genoeg groen om de mensen tevreden te houden? Heb ik genoeg middelen om eventuele rampen te bestrijden? Zeer verslavend.

icNL021_macosx_p-6Beste Sport game: Let’s Golf! 2

Laat zich samenvatten als de digitale golfbaan van je dromen. De game neemt zich gelukkig niet al te serieus, de karakters zien er leuk uit en zijn helemaal aanpasbaar, de gameplay pik je lekker snel op en de graphics zien er verrassend goed uit. Oh en daarnaast krijg je lekker veel banen om een balletje weg te slaan en een online multiplayer om je techniek te beproeven.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar