Terug naar De Beste App Store Games van mei 2010
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

De Beste App Store Games van mei 2010

Door Redactie iCreate2 juni 2010 15:123 min. leestijd1

Er verschijnen maandelijks honderden nieuwe games in de App Store. iCreate maakt iedere maand een selectie van de afgelopen tijd.

Beste Actie game: Splinter Cell Conviction
Geheim agent Sam Fischer is terug en uit op wraak! Splinter Cell Conviction is een typisch actiespel voor de iPhone dat qua gameplay veel doet denken aan Brothers in Arms. Het enige belangrijke verschil is dat je dit keer stealth kan gebruiken om bewakers om te leggen. Maar dat mag je dan ook wel verwachten van een spionage-thriller.

Beste Arcade Game: Truckers delight – Episode 1
Van het nummer Truckers Delight van Flairs is een bizarre clip gemaakt die rondzwerft op YouTube en soms (in de late avonduren) op MTV2 vertoond wordt. Van deze clip is vervolgens weer een game gemaakt. Volg je het nog? Mooi. Truckers Delight – Episode 1 is een ouderwetse 2D racer met pixelgraphics, een funky soundtrack en behoorlijk wat vieze grapjes.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Beste Avonturen game: Phoenix Wright
Phoenix Wright is een kersverse advocaat en in deze game moet jij er alles aan doen om de waarheid boven tafel te krijgen: verzamel bewijzen, spreek met de getuigen, speel je troefkaarten uit in de rechtzaal en bewijs de onschuld van je cliënten. En dat is vaak moeilijker dan het lijkt… Deze game was eerder al een cult-hit voor de Nintendo DS.

Beste Race Game: Split/Second
Bedenk wel dat dit een titel is die we noemen bij gebrek aan beter: Split/Second kan absoluut niet tippen aan grote namen alsNeed for Speed Shift of Firemint Real Racing. Het is eerlijk gezegd een beetje een middelmatige race-game waar je constant in de vangrail terecht komt. Het spektakel van de console-versie komt ook niet uit de verf.

Beste Simulatie Game: Pocket Creatures
In dit spel krijg je een schattig pluizig beestje waar jij zelf voor zult moeten zorgen. Een soort Tamagotchi, dus. Bovendien kun je, naarmate je beter voor het kereltje zorgt, steeds meer dingen met de omgeving. Wat dat betreft heeft Pocket Creatures dezelfde aantrekkingskracht als Pocket God: het is vooral leuk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Zodra je dat weet, ben je er al gauw op uitgekeken.

Beste Sport Game: X2 Soccer 2010
Wil je op de bank vast opwarmen voor het WK? Speel dan X2 Soccer 2010, de nieuwste footie voor de iPhone: de graphics zien er puik uit en de gameplay is dik in orde. Net zoals het origineel blinkt X2 vooral uit in de soepelheid van de beelden, waardoor het spel enorm lekker weg speelt. De belangrijkste vernieuwing is de online multiplayer, waardoor het spel in principe eindeloos speelbaar is geworden.

Beste Strategy Game: Armada – Galactic War
Aangezien ze nog steeds vrij zeldzaam zijn, staan we vooralsnog altijd te juichen zodra er een RTS-game verschijnt in de App Store. In het geval van Armada – Galactic War is dat niet anders. Natuurlijk, het is uiteindelijk een goedkope StarCraft-kloon… maar daarom is het nog niet minder vermakelijk.

 

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Ali
Lezer
Ali

Mooie apps tussen in, goed lijstje. Bedankt!