Terug naar Jaaroverzicht: de 8 leukste artikelen van iCreate in 2017
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Jaaroverzicht: de 8 leukste artikelen van iCreate in 2017

Door Koen van Ekeren28 december 2017 09:483 min. leestijd0

Het jaar zit er bijna op: hét moment om terug te blikken. Op deze website verschenen dit jaar meer dan 750 nieuwsberichten. Maar wat waren de leukste? Het was lastig ze te selecteren – en mogelijk zien we enkele over het hoofd – maar dit is onze top 8.

2017

1. iOS 11: je iPad als een Mac

Het nieuwe besturingssysteem voor de iPhone en iPad is geweldig, zéker voor de iPad iOS 11 voor iPad biedt functies die je op de iPhone niet hebt óf die op de tablet beter tot hun recht komen dan op een telefoon. Samenvattend kunnen we zeggen dat de iPad steeds meer naar de Mac toegroeit en dat komt je productiviteit ten goede.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

2. Dit zijn de 6 beste ARKit-apps die je meteen moet uitproberen

iOS 11 bracht nog een groot voordeel met zich mee: ARKit. Daarmee ondersteunt de iPhone en iPad apps met augmented reality. In de App Store verschenen meteen allerlei leuke ARKit-apps.

3. Definitief: iconische Nokia 3310 maakt comeback

“There is one more thing!” Geheel in Apple-stijl kondigde Nokia zondag in Barcelona de wedergeboorte van het onverwoestbare parel uit het jaar 2000 aan: de Nokia 3310.

4. iPhone kapot? Het kan erger! Dit zijn de 6 zwaarst mishandelde iPhones

Op de Facebook-pagina van iCreate ging een foto viral van een zwaar geruïneerde iPhone. Veel gebruikers reageerden met een foto van zijn of haar eigen verwoeste smartphone en dit resulteerde in het bovenstaande artikel.

5. iPhone 8 bizar veel sneller dan Samsung Galaxy S8

De iPhone 8 is een razendsnelle telefoon. En dat hij aanzienlijk sneller blijkt dan de Samsung Galaxy S8, vinden wij stiekem erg leuk. De Geekbench-tests doorstond het toestel met vlag en wimpel.

6. ‘Nieuwe iPhone SE 2 verschijnt begin 2018’

De iPhone SE is zeer geliefd, maar een opvolger blijft lang uit. Dit jaar gonsten zelfs geruchten dat er nooit meer een nieuwe iPhone SE verschijnt, maar onlangs dook er een leuk gerucht op. Er komt een iPhone SE 2 en die verschijnt al in de eerste helft van 2018.

7. Apple Watch Series 3 heeft mobiel internet

Eindelijk is de Apple Watch zelfstandig. Of eigenlijk: wordt de Apple Watch zelfstandig. Want in Nederland moeten we nog even wachten op het slimme horloge met 4G. Daarnaast heeft de nieuwe Watch een miniscule elektronische simkaart ingebouwd en doet het scherm dienst als antenne. Een flinke verbetering!

8. Hype op YouTube: animoji karaoke met de iPhone X

Het eerste wat je doet als je de iPhone X hebt, is spelen met animoji. De bewegende lachebekjes waren direct na de lancering van de iPhone X razend populair en op YouTube werden de animoji’s zelfs een hit.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar