Terug naar De 5 beste apps voor je iPhone 4
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

De 5 beste apps voor je iPhone 4

Door Redactie iCreate27 juli 2010 12:182 min. leestijd1

Vrijdag 30 juli is het zo ver; dan verschijnt de iPhone 4 in Nederland en België. Het is helemaal niet erg dat je nog een paar nachtjes moet slapen, het geeft je de kans om je goed voor te bereiden op de komst van het nieuwe toestel. Laten we beginnen met de apps die – elk op hun eigen manier – gebruik maken van de technische mogelijkheden van Apple’s nieuwste smartphone.

iMovie voor iPhone€ 3,99 (waarschijnlijk vrijdag pas beschikbaar)
Deze applicatie is een verplichte aanschaf voor de creatieve iPhone-gebruiker. Voor nog geen vier euro kun je videobeelden in HD-resolutie direct monteren, compleet met video-overgangen, titels en muziek. Deze app benut de camera, de A4-processor en het Retina-display ten volste. Verschijnt waarschijnlijk pas vrijdag in de App Store.

Real Racing€ 3,99
Mobiel racen met Real Racing is niet alleen vermakelijk, het is een technisch hoogstandje. Kleurrijke beelden spatten van het haarscherpe iPhone-scherm als je in één van de drie divisies om de eerste plaats strijdt. Aan je stuurmanskunsten zal het niet liggen want de gyroscoop in de iPhone 4 legt alle bewegingen tot in detail vast.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Dropboxgratis
Multitasken op de iPhone 4 maakt bestanden uploaden en delen nog eenvoudiger. Foto’s, video’s en documenten hoeven niet langer rond te zwerven op het flashgeheugen van je nieuwe iPhone, daarvoor heb een online ‘Dropbox’. Waarom zou je nog kiezen voor een iPhone 4 met 32GB, als 16GB dankzij de Dropbox ruim voldoende is?

Flight Control€ 0,79
Je zou haast vergeten dat de iPhone 4 een telefoon is. Het schijnt dat je ermee kunt bellen. Daar ben ik nog niet zo zeker van, want ik ben te druk om het landen van vliegtuigen en helikopters in goede banen te leiden. Dit spelletje mag dan al een tijdje bestaan, de vernieuwde versie voor de iPhone 4 oogt scherper dan ooit tevoren.

iBooksgratis
Om uit te drukken hoe scherp het Retina-display van de nieuwe iPhone is, houd ik mijn handen zo ver uit elkaar dat het op afstand lijkt alsof ik grootse verhalen vertel over een middagje vissen. Met zo’n scherp display zijn de letters van Apple’s iBooks goed leesbaar op de iPhone 4.


De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 4
Bekijk dit dossier

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
marcel
Lezer
marcel

De gratis iPhone app van Alle Toprestaurants is ook een aanrader, met de beste restaurants van Nederland, incl Michelin, Gault Millau en Lekker Gids waarderingen. Ze hebben ook een site, http://www.alletoprestaurants.nl