Terug naar WWDC 2019 keynote officieel op 3 juni: dit kondigt Apple waarschijnlijk aan
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

WWDC 2019 keynote officieel op 3 juni: dit kondigt Apple waarschijnlijk aan

Door Koen van Ekeren23 mei 2019 09:573 min. leestijd0

Nog even en dan begint de Worldwide Developers Conference (WWDC)! Op 3 juni om 19:00 uur (Nederlandse tijd) houdt Apple een keynote in het McEnery Convention Center, zo bevestigt het bedrijf in een uitnodiging. Op deze avond kondigt Apple bijvoorbeeld de grote nieuwe functies van iOS en macOS aan, maar dat is niet alles!

WWC 2019 verwachtingen.

WWDC 2019 verwachtingen

Tijdens WWDC 2019 presenteert Apple de nieuwe besturingssystemen. Dit jaar zijn dat iOS 13, macOS 10.15, watchOS 6 en tvOS 12. Van iOS en macOS wordt dit jaar veel verwacht; de iPhone, iPad en Mac krijgen er dus interessante functies bij.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Traditioneel is de conferentie een software-feestje, maar af en toe verrast Apple ook met een nieuw product. Of zelfs meerdere, zoals het zeer spectaculair verlopen WWDC 2017. Dit zijn onze WWDC 2019 verwachtingen.

Wil je op de hoogte blijven van wat Apple presenteert tijdens WWDC? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

1. Mac Pro

Dit jaar kondigt Apple zoals beloofd een nieuwe Mac Pro aan. Het is niet zeker dat Apple het nieuwe model tijdens WWDC 2019 aankondigt, maar de conferentie lijkt de perfecte plek om de Mac Pro uit de doeken te doen.

De huidige Mac Pro dateert uit 2013, maar de Mac Pro wordt compleet anders. Die heeft een modulair design met ruimte voor professionele processors en grafische kaarten. Het ontwerp moet het eenvoudig maken om de machine tussentijds te upgraden.

2. iOS 13

Dankzij betrouwbare lekken weten we al een heleboel over iOS 13. Dat er een donkere modus aankomt, bijvoorbeeld. Ook kun je je iPad als tweede scherm gebruiken bij je Mac, komt er een minder storende weergave als je het volume aanpast en kun je met Zoek mijn iPhone werkelijk álles terugvinden.

Meer de verwachte vernieuwingen lees je in het artikel ‘Dit zijn álle vernieuwingen in iOS 13’.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids

3. macOS 10.15

Over de opvolger van macOS Mojave is al het een en ander bekend. Belangrijk is dat de iPhone en Mac meer naar elkaar toegroeien. Zo komen de iOS-apps Podcasts, Apple Music en Opdrachten naar de Mac. Verder krijgt macOS ook de functie Schermtijd, waarmee je het schermgebruik kunt beperken.

In ‘Dit gaat Apple onthullen over macOS 10.15’ lees je meer over de verwachtingen.

4. watchOS 6

Als je een Apple Watch hebt, dan kun je je verheugen op allerlei nieuwe functies. Volgens insiders krijgt de Watch bijvoorbeeld een eigen App Store-app. Nu moet je de apps nog downloaden via de iPhone. Verder maken verschillende apps zijn debuut op de Apple Watch, zoals Boeken (voor audioboeken), Dictafoon en Rekenmachine.

Bekijk het artikel ‘Apple Watch krijgt nieuwe wijzerplaten en een eigen App Store’ over alle verwachte functies.

WWDC 2019 volgen

Op 3 juni kan iedereen de keynote live volgen via een livestream. Uiteraard berichten we die avond op icreatemagazine.nl over het evenement. Daarnaast doen we live verslag op Twitter via @icreate_NL.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar