Terug naar ‘Apple maakt datum iPhone 12-event vandaag bekend’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple maakt datum iPhone 12-event vandaag bekend’

Door Koen van Ekeren6 oktober 2020 09:342 min. leestijd4

De onthulling van de vier nieuwe iPhone 12-modellen komt dichtbij! Naar verluidt worden ze over precies een week onthuld. En als dat zo is, maakt Apple waarschijnlijk vandaag de datum van het iPhone 12-event bekend.

Update 18:20 uur: Het is nu officieel! Het Apple-event vindt volgende week plaats.

Datum iPhone 12-event

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Datum iPhone 12-event

De doorgaans betrouwbare Jon Prosser weet het al twee maanden zeker: Apple organiseert het iPhone 12-event op dinsdag 13 oktober. De Apple-leaker is erg goed geïnformeerd als het gaat om releasedatums, dus de kans is groot dat dit klopt.

We verwachten dat Apple de officiële uitnodiging precies een week vooraf verstuurt. Dat gebeurde immers ook bij het Apple-event van 15 september, dat in het teken stond van de Apple Watch Series 6 en iPad Air 4. Dit evenement werd op dinsdag 8 september 17:00 uur (Nederlandse tijd) officieel aangekondigd.

Mocht Apple het evenement inderdaad op 13 oktober organiseren, dan is de kans dus groot dat het bedrijf de datum van het iPhone 12-event vandaag bevestigt. Waarschijnlijk gebeurt dat net zoals de vorige keer aan het eind van de middag.

Niet live

De verwachting is dat het evenement dezelfde vorm krijgt als in september. Dat betekent geen live keynote met een zaal vol journalisten, maar een gelikte productie met vooraf opgenomen videoclips waarin de nieuwe producten worden aangekondigd.

Voor het Apple-event hoeven dus opnieuw geen journalisten naar Cupertino af te reizen. Dat is ook de reden dat Apple ervoor kan kiezen om het event relatief laat aan te kondigen. Voor het corona-tijdperk was dat doorgaans zo’n twee weken van tevoren, zodat er voor de media genoeg tijd was om bijvoorbeeld vliegtickets te boeken. Nu hoeft Apple daar geen rekening mee te houden en kan er – net zoals in september – worden gekozen voor een later moment.

Producten

Het belooft weer een spectaculair Apple-event te worden. Naar verluidt presenteert Apple liefst vier iPhone 12-modellen, waaronder een iPhone 12 mini. En net als voorgaande jaren blijft het niet bij nieuwe iPhones, al is het nog niet duidelijk welke productlanceringen er volgen. Goede kandidaten zijn een nieuwe 4K Apple TV, de AirPods Studio en AirTags.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de iPhone 12? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »

4
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Giany
Lezer
Giany

Wanneer zal je ze kunnen kopen?

Marco
Lezer
Marco

jullie maken bekend, dat Apple vandaag bekend maakt, wanneer ze het evenement plannen om de nieuwe iPhone bekend te maken. Op dat event maken ze ook bekend wanneer ze bekend maken wanneer je de nieuwe iPhone kan bestellen.
Veel nieuwswaarde maken jullie zo bekend 😉

Laura Grootaarts
Lezer
Laura Grootaarts

Het Droste-effect anno 2020! ? Toen we over dit gerucht schreven, was het een gevalletje ‘met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid’. Het bleek ook te kloppen. Tsja. De geruchtenmachine heeft dit jaar bijzonder veel radertjes.