Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Dit iOS 12 concept zit boordevol nieuwe functies (video)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iOS 12 donker thema concept


Lees verder na de advertentie

Apple schijnt het dit jaar wat rustiger aan te doen met iOS 12 als het gaat om nieuwe functies. Dat weerhoudt designers wereldwijd er niet van om prachtige iOS 12-concepten te maken met allerlei wilde plannen. Wat dacht je van een always-on display? Een overzichtelijker vergrendelscherm met meer informatie? Dit en nog veel meer vind je in het iOS 12 concept van iOSconcept.com.

iOS 12 concept met always-on display

‘Smarter. Faster. Darker.’ Zo luidt de omschrijving van het uitgebreide concept voor de iPhone X, met een always-on display als een van de blikvangers. Dat betekent dat er zelfs als de telefoon vergrendeld is, nog altijd bepaalde informatie zichtbaar is op het scherm: in dit geval de tijd, het aantal gemiste notificaties en de zaklamp.

iOS 12 concept always-on display

Verder zie je in dit concept een compleet nieuw toegangscentrum met nieuwe dynamische achtergronden, het aantal gemiste berichten, de huidige weersomstandigheden en notificaties die overzichtelijk gegroepeerd zijn per app. Verder zie je onder meer een anders vormgegeven Siri en groepsgesprekken in FaceTime, met tot maximaal vijf deelnemers. Ook het al jaren veelgevraagde donkere thema komt in dit concept uitgebreid aan bod: je ziet verschillende Apple-apps in een donker jasje.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Hieronder zie je de video behorende bij het concept, maar bekijk zeker ook de bijbehorende website met nog meer ideeën, afbeeldingen en achtergrondinformatie. Bijvoorbeeld over een nieuw emoji-toetsenbord en een verbeterde manier van multitasken. Apple, kijkt u mee?

iOS 12: presentatie en release

Wat het uiteindelijk écht gaat worden? Apple kondigt de nieuwe besturingssystemen altijd aan tijdens de Worldwide Developers Conference (WWDC), Apple’s jaarlijkse conferentie voor ontwikkelaars. De WWDC18 start dit jaar op 4 juni en op die dag verwachten we de onthulling van iOS 12. Daarna wordt er de hele zomer getest met de nieuwe software. In september, wanneer Apple ook de nieuwe iPhone 2018 presenteert, zal iOS 12 voor iedereen te downloaden zijn.

Lees ook ons dossier over iOS 12.