Terug naar Dit iOS 12 concept zit boordevol nieuwe functies (video)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dit iOS 12 concept zit boordevol nieuwe functies (video)

Door Laura Grootaarts9 april 2018 10:402 min. leestijd0

Apple schijnt het dit jaar wat rustiger aan te doen met iOS 12 als het gaat om nieuwe functies. Dat weerhoudt designers wereldwijd er niet van om prachtige iOS 12-concepten te maken met allerlei wilde plannen. Wat dacht je van een always-on display? Een overzichtelijker vergrendelscherm met meer informatie? Dit en nog veel meer vind je in het iOS 12 concept van iOSconcept.com.

iOS 12 donker thema concept

iOS 12 concept met always-on display

‘Smarter. Faster. Darker.’ Zo luidt de omschrijving van het uitgebreide concept voor de iPhone X, met een always-on display als een van de blikvangers. Dat betekent dat er zelfs als de telefoon vergrendeld is, nog altijd bepaalde informatie zichtbaar is op het scherm: in dit geval de tijd, het aantal gemiste notificaties en de zaklamp.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

iOS 12 concept always-on display

Verder zie je in dit concept een compleet nieuw toegangscentrum met nieuwe dynamische achtergronden, het aantal gemiste berichten, de huidige weersomstandigheden en notificaties die overzichtelijk gegroepeerd zijn per app. Verder zie je onder meer een anders vormgegeven Siri en groepsgesprekken in FaceTime, met tot maximaal vijf deelnemers. Ook het al jaren veelgevraagde donkere thema komt in dit concept uitgebreid aan bod: je ziet verschillende Apple-apps in een donker jasje.

Hieronder zie je de video behorende bij het concept, maar bekijk zeker ook de bijbehorende website met nog meer ideeën, afbeeldingen en achtergrondinformatie. Bijvoorbeeld over een nieuw emoji-toetsenbord en een verbeterde manier van multitasken. Apple, kijkt u mee?

iOS 12: presentatie en release

Wat het uiteindelijk écht gaat worden? Apple kondigt de nieuwe besturingssystemen altijd aan tijdens de Worldwide Developers Conference (WWDC), Apple’s jaarlijkse conferentie voor ontwikkelaars. De WWDC18 start dit jaar op 4 juni en op die dag verwachten we de onthulling van iOS 12. Daarna wordt er de hele zomer getest met de nieuwe software. In september, wanneer Apple ook de nieuwe iPhone 2018 presenteert, zal iOS 12 voor iedereen te downloaden zijn.

Lees ook ons dossier over iOS 12.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar