Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Chinese namaak Apple Watch kost $ 35

Auteur: iCreate
0 reacties
Namaak Apple Watch


Lees verder na de advertentie

Vrijwel ieder Apple-product wordt vroeg of laat gekloond en dat is voor de Apple Watch niet anders. Nog ruim voor de lancering zeggen digitale renders en een filmpje blijkbaar al genoeg, want op de CES-beurs in Las Vegas hebben verschillende Chinese fabrikanten hun namaak Apple Watch getoond (via Cult of Mac). Prijs: eentiende van wat de echte Watch moet gaan kosten.

Foto: Cult of Mac

Hot multi-function water proof sports watch

De maker van de smartwatch is Oplus Tek, maar of die helemaal blij is met deze aandacht is de vraag. De productpagina op Alibaba is namelijk niet meer toegankelijk, maar in de goed gevulde webwinkel van Oplus Tek is nog wel een andere Watch-lookalike te vinden. Al werkt die alleen met Android. Naam: ‘Christmas gifts hot multi-function android water proof sports bluetooth watch smart phone’. Jaja.

Functies

De filosofie van de maker blijkt minstens zo doordacht: ‘We hebben de Apple Watch genomen en een paar kleine aanpassingen gedaan zodat Apple niet boos wordt.’ Het exemplaar dat Cult of Mac in bezit heeft, zou met een iPhone moeten werken. Naast een stappenteller en hoogtemeter kun je er telefoontjes mee opnemen en een alarm zetten. En daarmee houdt het wel zo’n beetje op, maar ja, wat wil je dan voor $ 35?


kooptip