Terug naar CES 2019: dit zijn de leukste gadgets voor Apple-liefhebbers
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

CES 2019: dit zijn de leukste gadgets voor Apple-liefhebbers

Door Sven Lamers9 januari 2019 13:383 min. leestijd0

De technologiebeurs CES 2019 (Consumer Electronics Show) is gisteren van start gegaan. Tijdens de beurs onthullen bedrijven – waaronder heel veel startups – elk jaar weer verrassend leuke gadgets. Ook dit jaar is het weer raak. We zetten de vijf leukste CES-gadgets voor liefhebbers van Apple op een rij.

Otter + Pop

Otter + Pop

Ken je al de super populaire PopSockets? Deze plak je op de achterkant van je (veel te grote) iPhone zodat je deze weer gemakkelijk in je hand kunt vast-houden. Wij zijn niet zo’n fan van plakken, daarom zijn we des te blijer met de Otter + Pop. Een hoesje van OtterBox met een geïntegreerde PopSocket die je ook gemakkelijk weer eraf kunt halen. Zo is je iPhone dus beschermd én je kunt hem goed vasthouden. Bovendien berg je je oordopjes eenvoudig op door ze op te wikkelen om de PopSocket.

Obsbot Tail

Obsbot Tail

Is je leven zo actierijk als dat van een Hollywood-ster? Dan heb je de Obsbot Tail nodig om al je avonturen vast te leggen. Deze camera heeft kunstmatige intelligentie die waardoor hij je net als een echte cameraman kan volgen. Ideaal voor alle scènes met veel beweging of voor YouTubers die dynamischere clips willen maken zonder iemand om hulp te vragen. Dankzij zijn 12-megapixel camera en 3,5-voudige optische zoom zijn de beelden meteen goed genoeg om op alle social media-platforms gebruikt te worden.

Sony GTK-PG10

Sony GTK-PG10

Er zijn al meer dan genoeg bluetooth-speakers, maar deze Sony GTK-PG10 moet wel de ultieme party-speaker zijn. Vergeet zijn saaie ‘naam’ maar snel en onthoud vooral dat die dertien uur meegaat op een acculading en een toegewijde ‘outdoor party’-modus heeft. Hierbij wordt de equalizer automatisch aangepast voor het beste geluid buiten. Maar het allerbeste zijn de geïntegreerde bierhouders waarmee je tot aan vier dranken aan de bovenkant kwijt kunt. Maar goed dat Sony de bovenkant waterdicht heeft gemaakt.

Lume Cube AIR VC

lumecube

Hoe goed de selfie-camera van de iPhone ook nog gaat worden, FaceTimen in het donker is geen goede combinatie. Wat doe je dan? Het licht aan doen? Een zaklamp erbij pakken? Niet als het aan de Lume Cube AIR VC ligt. Dit is een opzetlampje voor de iPhone, iPad, MacBook of iMac. Volgens de beschrijving zorgt deze altijd voor de perfecte lichtomstandigheden voor een FaceTime-gesprek. Hoe hebben we het al die jaren zonder kunnen doen?

LG Signature TV R 65R9

LG Signature TV R

Toen Apple voor het eerst iTunes voor Windows uitbracht, maakte het bedrijf daar reclame voor met de slagzin: ‘Hell froze over.’ Nu wordt het nog wat kouder in de hel, want Apple stelt de iTunes Store en AirPlay 2 beschikbaar op smart-tv’s van onder meer Samsung, LG, Sony en Vizio. Een van de mooiste exemplaren vinden wij de LG Signature TV R 65R9. Het scherm van 65-inch kan namelijk volledig opgerold in de behuizing verdwijnen. Deze is tegelijkertijd een soundbar voor geweldig geluid.

iCreate 121
iCreate 121
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar