Terug naar CES 2012: 8 uitgelekte gadgets (+ nog 1)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

CES 2012: 8 uitgelekte gadgets (+ nog 1)

Door Redactie iCreate9 januari 2012 13:422 min. leestijd0

Morgen is het zo ver: dan openen de deuren van de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Bij deze beurs voor consumentenelektronica spelen accessoires voor Apple-apparaten een grote rol. Vandaag tonen we de gadgets die al zijn uitgelekt.

AR Drone 2.0

De eerste versie van de AR Drone heeft vier rotors, een camera en je bestuurt hem met je iPhone. De nieuwe versie heeft een betere camera (720p) en de besturing werkt prettiger.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

OCZ Thunderbolt SSD

Een externe harde schijf, maar dan met een Solid State Drive en razendsnelle dataoverdracht via Thunderbolt. Hoe snel is de overdracht, vraag je? 750 MB/s.

iCade Jr.

Dit schattige arcadekastje is bedoeld voor de iPhone en iPod touch. Het is de kleine broer van de iCade, de grote variant voor de iPad die al enige tijd verkrijgbaar is.

Blue Spark Digital

De eerste professionele opnameoptie voor de iPad, zegt Blue. De prijs is met $ 199 ook redelijk professioneel te noemen.

Boostcase

Deze felgekleurde iPhone-hoesjes hebben een ingebouwde accu. Het toffe is echter dat je deze accu kunt loshalen als hij niet nodig is. Twee producten in één dus: hoesje en batterij.

iCade Mobile

Het lijkt op een handheld van Sega, maar in het midden zit toch echt een iPhone. De verbinding met de knoppen is draadloos (bluetooth). Het apparaat gaat $ 80 kosten en verschijnt in de lente.

LaCie eSata-hub

eSata is de oudere broer van Thunderbolt. Als Mac-gebruiker heb je het probleem dat er alleen Thunderbolt op je computer zit. Met deze hub van Lacie kun je externe apparaten zoals harde schijven mét eSata doorlussen naar Thunderbolt.

AOC e2343Fi

Een 23-inch monitor met luidsprekers en een iPhone-dock. De naam lijkt wel codetaal, dus die trend zetten we door voor de specificaties: 1080p, 50.000.000:1, 250 cd/m2, 5 ms, 12,9 mm, 03-2012 en $ 280.

Bonusgadget: Belkin Thunderbolt Express Dock

Dit Thunderbolt-dock is niet echt ‘uitgelekt’ (Belkin had ‘m al onthuld), maar we hebben wel geleerd dat dit toffe Mac-accessoire pas eind 2012 verschijnt. Wat maakt dit Express Dock zo tof? Je prikt hem in de Thunderbolt-poort van je MacBook Air (bijvoorbeeld) en krijgt er een heleboel poorten voor terug: ethernet, 3x usb 2.0, FireWire 800, 3,5 mm audio, hdmi en twee Thunderbolt-poorten. De prijs wordt $ 299.

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar