Terug naar CEO Adobe “We hebben Apple en de iPad achter ons gelaten”
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

CEO Adobe “We hebben Apple en de iPad achter ons gelaten”

Door Redactie iCreate17 augustus 2010 15:532 min. leestijd0

“Wij hebben die stinkende iPads niet nodig” zo uit Shantanu Narayen, de CEO van Adobe, zijn gevoelens over Apple’s laatste gadget. In een interview op Telegraph.co.uk wordt Narayen uitgebreid aan het woord gelaten over de relatie tussen Adobe en Apple.

De kern is volgens Adobe’s CEO simpel: “Apple heeft een keuze gemaakt, wij hebben onze keuze gemaakt en we hebben het achter ons gelaten.” Hij denkt zelf dat Apple’s gedrag uitgelegd kan worden als een poging zijn controle op de markt te verstevigen. Maar eigenlijk wil hij het er niet eens meer over hebben. Hij vertelt liever over de laatste ontwikkelingen bij Adobe, zoals de lancering van Creative Suite 5.

Adobe heeft Apple niet nodig, beweert Narayen: “Zij hebben ervoor gekozen hun systeem gesloten te houden. We werken liever met partners die wél geïnteresseerd zijn in een samenwerking met ons.” En er zijn genoeg bedrijven die geïnteresseerd zijn. Adobe werkt samen met negentien van de twintig grootste mobiele telefoniebedrijven ter wereld, waaronder Motorola, HTC, RIM, Hewlett-Packard WebOS en Google.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Geen noodzaak om voor Apple’s iPad door het stof te gaan dus. Bovendien werkt Flash gewoon prima op de Mac. Op de vraag of het nog goed kan komen tussen Apple en Adobe wijst Narayen naar Apple. “Onze deuren zijn open, vraag maar aan Apple naar hun kant van de zaak”.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar