Terug naar Carpool Karaoke komt naar Apple Music
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Carpool Karaoke komt naar Apple Music

Door Redactie iCreate27 juli 2016 10:432 min. leestijd0

Apple Music heeft een fikse vis binnengehengeld. Op de streamingdienst zal binnenkort het razend populaire Carpool Karaoke te zien zijn. Dit is een item in de Late Late Show van James Corden. De presentator nodigt daarbij beroemdheden uit in zijn auto om gezamenlijk liedjes te zingen. Het nieuws komt van de Amerikaanse site The Hollywood Reporter.

Carpool Karaoke foto

Bekende sterren

Onder andere Adele, Red Hot Chili Peppers, Coldplay’s Chris Martin, Justin Bieber en afgelopen week first lady Michelle Obama namen plaats in de auto bij Corden. Naast een immer geanimeerd gesprek worden luidkeels nummers van de passagiers of andere klassiekers meegezongen. Zonder uitzondering gingen de filmpjes viraal en de kijkcijfers van het programma haalden grote hoogten. Daarnaast werden de gezongen nummers plots beduidend vaker beluisterd op streamingdiensten.

Apple Music

Voldoende reden voor Apple Music om het succesvolle concept binnen te halen. De streamingdienst kocht zestien afleveringen aan die geproduceerd zullen worden door Corden en zijn team. De goedlachse -én toonvaste- presentator zal zelf niet achter het stuur kruipen in de filmpjes voor Apple Music. Dit blijft hij wel doen in zijn eigen Late Late Show. Wie de bestuurder van de auto zal zijn, is vooralsnog niet bekend. Maar dat Apple blijft geloven in zijn eigen streamingdienst lijkt wel duidelijk met deze aankoop.

Bekijk hieronder het Carpool Karaoke-filmpje met Michelle Obama dat op het moment van schrijven al 33.034.567 views had.

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar