Terug naar Cameron: Avatar op iPhone is dom
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Cameron: Avatar op iPhone is dom

Door Redactie iCreate26 maart 2010 14:002 min. leestijd0

James Cameron wint er geen doekjes om: Avatar op een iPhone kijken is dom. Deze inspirerende woorden sprak de schrijver, regisseur en geestelijk vader van de film tijdens een persconferentie. Over een maand ligt zijn kaskraker in de winkel in de vorm van een DVD of Blu-Ray. Een goed excuus voor Cameron om te blijven praten over zijn geesteskindje.

“Ik leef niet in de waan dat ik films voor de iPhone maak. Als iemand Avatar wil kijken op een iPhone hou ik ze niet tegen, zeker als ze er voor betaald hebben. Ik kan het echter niet aanbevelen.”

Cameron vindt het dom om Avatar op de iPhone te kijken, de personages zijn dan zo klein dat je ze amper kunt zien. Zelfs het schermformaat van een laptop vindt hij niet acceptabel. “Voor mij is er een grens, een formaat waar ik niet onder wil zitten”, zegt Cameron. “Ik heb Avatar nog nooit op een laptop gekeken. Wellicht kan het, maar het is niet aan te raden”. Kortom, het scherm van de iPhone is te klein en een laptop voldoet ook al niet, wat raadt hij dan wel aan? “Schuif de koffietafel aan de kant en duw je bankstel tot anderhalve meter van de televisie”

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Kieskeurige man, maar ik geef hem groot gelijk: Avatar moet je bewonderen op een enorm scherm. De film zal op een grote televisie al inboeten op beleving en spektakel in vergelijking met de bioscoop. Op een nog kleiner scherm blijft er van de beelden en ervaring niets over.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Volgend bericht
Prijzen iBooks onthuld
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar