Terug naar Cadeautje: gratis paas-wallpaper voor al je Apple-apparaten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Cadeautje: gratis paas-wallpaper voor al je Apple-apparaten

Door Laura Grootaarts24 maart 2016 15:522 min. leestijd0

We kunnen ons voorstellen dat je nog niet echt in paasstemming bent. Het lenteweer laat het tot nu toe afweten, hopelijk trekt het de komende dagen nog wat bij. Om toch een beetje het lentegevoel te creëren, hebben we een paas-wallpaper voor je klaargezet, inclusief wat easter eggs. Dan is je iPhone, iPad of Mac in ieder geval op zijn paasbest!

Pasen wallpaper

Zo werkt het op de Mac

Om deze achtergrond op je Mac te gebruiken, klik in de lijst hieronder op het Mac-model waarvoor je de wallpaper nodig hebt. De afbeelding wordt dan in een nieuw tabblad geopend. Ctrl-klik je op de wallpaper en kies ‘Bewaar afbeelding als’. Sla de afbeelding ergens op waar je hem gemakkelijk terugvindt, maar waar hij ook niet in de weg staat. Navigeer dan in Finder naar het opgeslagen bestand, Ctrl-klik op de afbeelding en kies onderaan ‘Stel bureaubladafbeelding in’.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

En zo op iOS

De procedure op iPhone en iPad werkt ongeveer hetzelfde. Tik in de lijst hieronder eerst op het passende iOS-apparaat. Een nieuw tabblad met de afbeelding wordt geopend. Tik en houd je vinger kort op de wallpaper totdat een menu met ’Bewaar afbeelding’ verschijnt. Vervolgens ga je naar de app Foto’s. Open daar de wallpaper (de nieuwste afbeelding), tik op het deel-icoontje linksonder en selecteer in de onderste lijst ‘Gebruik als achtergrond’. Na een tik op ‘Stel in’ mag je nog bepalen of je de achtergrond voor het vergrendelscherm, het thuisscherm of allebei wilt instellen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar