Terug naar Cadeau van iCreate: gratis Valentijn wallpaper voor al je Apple-apparaten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Cadeau van iCreate: gratis Valentijn wallpaper voor al je Apple-apparaten

Door Laura Grootaarts9 februari 2016 13:122 min. leestijd0

Misschien ben je nu tussen de regenbuien door nog stevig aan het carnavallen, maar wat je echt niet moet vergeten: het is weer bijna Valentijnsdag! Wij zijn helemaal verliefd op … deze wallpaper voor de iPhone, iPad of Mac! En natuurlijk kun jij deze Valentijn-wallpaper gratis downloaden voor jou of je geliefde.

Wallpaper Valentijn

Zo werkt het op de Mac

Om deze achtergrond op je Mac te gebruiken, klik in de lijst hieronder op het Mac-model waarvoor je de wallpaper wilt gebruiken. De afbeelding wordt dan in een nieuw tabblad geopend. Ctrl-klik je op de wallpaper en kies ‘Bewaar afbeelding als’. Sla de afbeelding ergens op waar je hem gemakkelijk terugvindt, maar waar hij ook niet in de weg staat. Navigeer dan in Finder naar het opgeslagen bestand, Ctrl-klik op de afbeelding en kies onderaan ‘Stel bureaubladafbeelding in’.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Zo werkt het op iOS

De procedure op iPhone en iPad werkt ongeveer hetzelfde. Tik in de lijst hieronder eerst op het passende iOS-apparaat. Een nieuw tabblad met de afbeelding wordt geopend. Tik en houd je vinger kort op de wallpaper totdat een menu met ’Bewaar afbeelding’ verschijnt. Vervolgens ga je naar de app Foto’s. Open daar de wallpaper (de nieuwste afbeelding), tik op het deel-icoontje linksonder en selecteer in de onderste lijst ‘Gebruik als achtergrond’. Na een tik op ‘Stel in’ mag je nog bepalen of je de achtergrond voor het vergrendelscherm, het thuisscherm of allebei wilt instellen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar