Terug naar Bumper blijft gratis, maar niet voor iedereen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Bumper blijft gratis, maar niet voor iedereen

Door Redactie iCreate13 september 2010 10:052 min. leestijd0

Potentiële iPhone 4-klanten doen er verstandig aan om binnenkort de knoop door te hakken en de iPhone te bestellen zodat ze tijdig een gratis Bumper kunnen aanvragen. Er zit enige tijdsdruk achter want Apple meldt op zijn website dat je je iPhone 4 uiterlijk op 30 september 2010 moet hebben gekocht om in aanmerking te komen voor een gratis hoesje.

Toch wel een gratis Bumper
Dus na 30 september geen gratis Bumper meer? Toch wel, want volgens de Apple-website kunnen iPhone-gebruikers die problemen met de antenne ervaren toch een gratis hoesje aanvragen. Hoe? Door contact op te nemen met AppleCare. Nederlanders bellen daarvoor met 0900 77777 03 en onze Belgische bezoekers maken contact met 070 700 772.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Pleister van Eminem
Ik vraag me af wat er gebeurt is met de pleister van Eminem. Toen het ‘Hoesje voor iPhone 4’-programma werd aangekondigd was al bekend dat de actie tot 30 september zou duren. Men vroeg Steve Jobs wat er na die datum zou gebeuren, hij antwoordde: ‘tegen die tijd gaan we evalueren. Misschien hebben we dan wel een beter idee. Misschien lanceert Eminem een pleister voor op het randje en wilt iedereen die hebben.’

Minder problemen dan gedacht
Over twee weken is het 30 september en het is Apple dus niet gelukt om iets beters te verzinnen dan een gratis Bumper, en Eminem heeft geen pleister gelanceerd. Apple is vast van mening dat ze niets beters hoeven te verzinnen, want ‘we weten nu dat het gedempte signaal van de iPhone 4 voor minder problemen zorgt dan aanvankelijk gedacht’. Daarom heeft Apple besloten alleen de klanten die problemen ondervinden te voorzien van een gratis Bumper. Voor alle andere klanten is het jammer maar helaas, geen gratis hoesje voor jullie. Tenzij je toch antenneproblemen hebt en met AppleCare belt. Maar zo ver is het nog niet, tot 30 september kun je nog een gratis Bumper aanvragen op Apple’s ‘Hoesje voor iPhone 4’-pagina.

Zou jij na 30 september, ook al heb je geen antenneproblemen, bellen met AppleCare om zo een gratis Bumper te bemachtigen?

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 4
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar