Terug naar Buienradar voorspelt hooikoorts met nieuwe pollenradar
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Buienradar voorspelt hooikoorts met nieuwe pollenradar

Door Laura Grootaarts20 maart 2017 18:492 min. leestijd0

Als je vandaag naar buiten kijkt, zou je het niet zeggen maar het is nu toch echt lente. Voor velen een moment waar ze zich al maanden op verheugen. Heb je echter last van hooikoorts, dan is er maar weinig aan. In de app Buienradar kun je voortaan de pollenradar checken, dan weet je of je de neussprays, zakdoeken en zonnebril voor de dag moet halen.

Buienradar uitgerust met pollenradar

Pollenradar

Buienradar heeft vandaag een update gehad en daarmee is de pollenradar toegevoegd. Via de knop ‘Buienradar’ op het algemene plattegrondje heb je toegang tot deze nieuwe functie. Op een landkaartje zie je hoe ernstig de situatie is: hoe roder de kleur en hoe hoger het corresponderende cijfer, hoe minder gunstig de omstandigheden voor hooikoortspatiënten. Met de slider onder het kaartje spoel je tot zes dagen vooruit.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Buienradar met pollenradarSommige hooikoortspatiënten reageren vooral op specifieke pollen, bijvoorbeeld op berken- of hazelaar-pollen. Weet je exact welke pollen bij jou de allergie aanwakkeren, dan kun je beter de website van Buienradar bezoeken. Daar vind je naast het kaartje ook een uitgebreider pollenbericht met specifiekere informatie.

Niet alleen voor buien

De toevoeging van de pollenradar maakt nog maar eens duidelijk dat Buienradar meer doet dan buien in kaart brengen. Naast de buien- en de pollenradar bevat de app bijvoorbeeld ook seizoensgebonden radars voor zon en sneeuw. Buienradar is gratis te downloaden in de App Store.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar