Terug naar Boodschappenlijstje: vijf apps voor je nieuwe iPad 2
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Boodschappenlijstje: vijf apps voor je nieuwe iPad 2

Door Redactie iCreate22 maart 2011 16:272 min. leestijd0

Sta jij vrijdag ook in de rij voor de iPad 2? Dan wil je natuurlijk nu eigenlijk al weten wat je daarmee zult kunnen. Daarom hebben we alvast een boodschappenlijstje gemaakt met de vijf beste apps voor je nieuwe iPad 2.

Voor de camera’s: iMovie

iMovie kun je nu al blind aanschaffen in de App Store. De app is zowel geschikt voor de iPhone als de iPad 2 en is uitermate handig voor het monteren van de filmpjes die je met de camera kunt schieten. Video’s monteren wordt hiermee een peulenschilletje.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen


Uitgebreid: GarageBand

Met deze app voor de iPad 2 haal je een volledige muziekstudio binnen. Wie net begint met muziek maken wordt een flink eind op weg geholpen met een aantal geinige hulpmiddelen, terwijl de ervaren muzikant gewoon zijn gitaar aan de iPad kan pluggen om een nummer op te nemen. Het programma is zo uitgebreid dat het bijna niet voor de Mac-versie onder doet.


Leuk: Angry Birds Rio

De nieuwe Angry Birds game (die geïnspireerd is op de nieuwe animatiefilm Rio) ligt nét in de App Store. En als je mensen wilt laten zien hoe leuk en intuïtief multi-touch kan zijn, dan kun je dat het beste doen met een simpel spelletje waar al miljoenen mensen aan verslaafd zijn geraakt.


Mooie graphics: Infinity Blade

De iPad 2 draait op de Apple A5 processor, dit is een dual-core ARM chip die veel krachtiger is dan de processor in de originele iPad. Daardoor kan de iPad 2 bijvoorbeeld véél mooiere graphics tonen. Bij het grafisch indrukwekkende Infinity Blade zie je nu al een groot verschil.


Indrukwekkend: Google Earth

Heb je het niet zo op games, maar wil je toch de rekenkracht van de iPad 2 tonen? Download dan gratis de Google Earth app, waarmee je in 3D over de hele wereld zoeft. Zo soepel als dat gaat en het gemak waarmee je op de iPad door de Rocky Mountains zweeft, heb je nog niet eerder gezien.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar