Terug naar Bodega: een goede toevoeging naast de Mac App Store
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Bodega: een goede toevoeging naast de Mac App Store

Door Redactie iCreate17 mei 2012 14:002 min. leestijd2

Is de Mac App Store soms nog te beperkt voor wat je zoekt? Probeer dan Bodega eens, een alternatief voor Apple’s digitale winkel voor Mac-software. In de winkel worden tal van programma’s aangeboden, die niet in Apple’s eigen winkel te vinden zijn. Daarnaast worden ontwikkelaars gestimuleerd om hun software zo veel als mogelijk via Bodega te distribueren.

Ontwikkelaars

Ontwikkelaars worden in de store en op de website opgeroepen tot het indienen van hun software. Bodega zelf geeft aan dat zij slechts 7% van de inkomsten van de verkoop binnenkrijgen, de overige 93% is voor de makers van de software. Verder doet Bodega zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat het voor de ontwikkelaar zo makkelijk als mogelijk wordt om zijn software te distribueren via hun store.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Assortiment

Een groot deel van de programma’s in Bodega zijn, om welke reden dan ook, niet verkrijgbaar in de Mac App Store. Ondanks dat is er ook overlap tussen beide stores te zien: zo is ‘Alfred’ bijvoorbeeld ook verkrijgbaar bij Bodega. Tussen het aanbod zitten veel gratis programma’s, echter zijn er ook een aantal betaalde programma’s tussen te vinden.

Toevoeging

In het assortiment zien we programma’s die geschikt zijn voor meer gevorderde gebruikers van OS X. Zo duiken bijvoorbeeld Cyberduck en Seas0npass op. Beide programma’s zijn tamelijk ingewikkeld en daar zal een beginner doorgaans niet zomaar mee aan de slag gaan. Ben je dus uitgekeken op de Mac App Store of zoek je nog een extra store om bepaalde software te vinden, kijk dan even naar Bodega.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
FabianG
Lezer
FabianG

I smell a lawsuit coming up!

FabianG
Lezer
FabianG

I smell a lawsuit coming up!