Terug naar Bloggen over iCreate Live
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Bloggen over iCreate Live

Door Redactie iCreate6 april 2010 11:172 min. leestijd3

Je zal de afgelopen maanden vast gemerkt hebben dat iCreate op 8 mei de beurs iCreate Live organiseert in de RAI. Daar hebben we veel aandacht aan besteed met paginagrote advertenties, een unieke site voor het event, een nieuwsbrief, etc. Op de nieuwspagina’s van deze uitgave van iCreate besteden we ook weer veel aandacht aan het event. Zo hebben we 25 lezingen van grote namen als Microsoft, Canon, Adobe, Appletips, iPhoneclub etc. Daarnaast heeft One More Thing een erg leuk programma in elkaar gedraaid en zijn er veel interessante standhouders als het SAE Institute en CARD services.

Omdat we ons de laatste tijd vooral bezig hebben gehouden met dit soort berichten, zijn we een beetje vergeten om onze blog ook wat extra aandacht te geven. Een nieuwe redacteur is al sinds januari bezig om iedere dag nieuwsberichten op de blog te publiceren en sinds kort staan er ook workshops van iCreate op de blog. Dat zijn artikelen die al eerder gepubliceerd zijn in het blad, die zijn bijgewerkt en zo zijn omgebouwd dat ze online goed te lezen zijn.

Halverwege maart is de blog officieel gelanceerd, want toen hebben we de oude site vervangen door de blog. Heb je nog tips, aanvullingen of suggesties? Reageer dan op de blog en geef je mening.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Veel plezier met dit nummer en tot 8 mei!

Bas Hollander

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Henk
Lezer
Henk

Wie zijn de sprekers en van wanneer tot en met wanneer spreken ze?

Alvast bedankt!

Marcel
Lezer
Marcel

Moet ik me inschrijven voor de lezingen?

Sanne
Lezer
Sanne

Het volledige programma wordt binnenkort bekend, maar voor een indruk van de dag kun je vast hier kijken. Er komen geen inschrijvingen, dus zorg ervoor dat je 8 mei op tijd bij de lezingen van jouw keuze aanwezig bent!