Terug naar Black Friday: Apple geeft cadeaubonnen cadeau
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Black Friday: Apple geeft cadeaubonnen cadeau

Door Sven Lamers25 november 2016 08:552 min. leestijd1

Met grote stampij kondigde Apple begin van de week op zijn homepage aan dat er deze vrijdag een groot shoppingevent zou plaatsvinden in de online store. Vandaag is het namelijk Black Friday – de dag na het Amerikaanse Thanksgiving. Het is een soort traditie dat bedrijven op die dag grote kortingen geven zodat mensen alvast de cadeautjes voor kerst kunnen kopen. Afgelopen jaar deed Apple hier niet aan mee, twee jaar geleden echter wel.

black-friday

Dit zijn de deals van Apple

Apple heeft er dit jaar voor gekozen geen korting op zijn producten te geven, maar om je iets extra’s te geven als je iets koopt. Deze extra is een cadeaubon ter waarde van 25 tot wel 150 euro. Hieronder zetten we alle deals op een rij.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

  • Cadeaubon van 25 euro bij aankoop van een iPhone SE, Apple Watch Series 1 of Apple TV
  • Cadeaubon van 50 euro bij aankoop van een iPhone 6s, 6s Plus, iPad Air 2 en iPad mini 4
  • Cadeaubon van 100 euro bij aankoop van een iPad Pro
  • Cadeaubon van 150 euro bij aankoop van een MacBook, MacBook Air, MacBook Pro 13-inch (2015), MacBook Pro 15-inch (2015), iMac en Mac Pro

Schrale deals

Als we eerlijk zijn, vinden we Apple’s Black Friday-deals wel een beetje schraal. Zeker,  zo’n cadeaubon heb je gauw weer besteedt aan apps en diensten van Apple, maar het voelt toch fijner aan om echt korting te krijgen op de producten zelf. Bovendien is de korting in de vorm van de cadeaubon verhoudingsgewijs niet eens erg groot.

Puntje 2, waarom geldt deze actie niet voor de nieuwste producten? De nieuwste MacBook Pro met Touch Bar begrijpen we dan nog wel (hij is nog steeds nauwelijks leverbaar), maar waarom niet de iPhone 7 en Apple Watch Series 2? Jammer.

Ons advies: er zijn genoeg andere online winkels die wel fatsoenlijke kortingen op Apple-producten geven. Kies met je portemonnee, zoals de Amerikanen zo graag zeggen.

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Kz
Lezer
Kz

Erg verleidelijk die deals van Central Point. Maar de vele verhalen over het niet kunnen retourneren van producten als Zakelijke klant, zelfs als het bedrijf een fout maakt in de bestelling is mij een te groot risico. Erg jammer dat ze zo’n reputatie hebben want de actie an sich is prima.