Terug naar Bijpraten over Office voor Mac 2011
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Bijpraten over Office voor Mac 2011

Door Redactie iCreate28 september 2010 15:002 min. leestijd1

De nieuwe versie van het kantoorpakket van Microsoft – Office voor Mac – is vanaf 11 november beschikbaar, zo maakt de softwaregigant vandaag bekend.

Volgens Microsoft is de nieuwste versie van Office voor de Mac meer dan ooit compatibel met de Windows-versie. Ontwikkelaar Kurt Smucker van Microsoft’s Mac-team: ‘We drukken hetzelfde document af in Word voor Windows en Word voor Macintosh, leggen de twee afdrukken over elkaar en houden ze tegen het licht. Als we ook maar één verschil zien, dan beschouwen we dit als een fout die we moeten verhelpen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Verder kun je voortaan in ieder Office-programma eenvoudige fotobewerkingen uitvoeren, maar ook complexere taken als achtergrondverwijdering en kleurcorrectie behoren tot de mogelijkheden, zo belooft Microsoft. ‘Voor Mac-gebruikers is deze nieuwe fotobewerkingsfunctie extra belangrijk, omdat zij in hun documenten vaak werken met hoogwaardige afbeeldingen, natuurgetrouwe foto’s, complexe opmaakfuncties en fraaie illustraties’.

Excel 2011 is ook uitgebreid met nieuwe functies. Om complexe informatie inzichtelijk te maken kunnen ‘sparklines’ gemaakt worden. Hiervoor maakt het programma gebruik van kleine grafieken die in de cellen naast de corresponderende waarden passen. Powerpoint heeft onder meer een nieuwe sjabloongalerie en alle mails in Outlook – dat zijn primeur beleeft op de Mac – zijn doorzoekbaar via Spotlight. Verder is er een conversatieknop toegevoegd en werkt Outlook samen met Time Machine.

De suite is in twee varianten beschikbaar. Office voor Mac Thuisgebruik & Studenten 2011 bevat Word, PowerPoint, Excel en Messenger en gaat € 109 kosten voor gebruik op één Mac en € 139 voor drie installaties in één huishouden. ‘Office voor Mac Thuisgebruik & Zelfstandigen 2011’ bevat naast voorgaande programma’s ook Outlook voor de Mac en kost € 249 voor één computer en € 379 voor gebruik op twee Macs. Office voor de Mac is beschikbaar in dertien talen, waaronder het Nederlands.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Henkiepenkie
Lezer
Henkiepenkie

Belachelijk dat Outlook zo duur moet zijn.