Terug naar Bezoek de grootste Apple Store van China
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Bezoek de grootste Apple Store van China

Door Redactie iCreate13 september 2011 10:232 min. leestijd0

De grootste Apple Store van China staat in Shanghai en opent zeer binnenkort zijn deuren, aldus M.I.C. Een bezoekje aan zo’n enorme Apple-winkel zal menig Apple-fan weten te waarderen, maar waar staat die winkel precies? iCreate geeft reisadvies.

Nanjing Road

De vijf verdiepingen tellende Apple Store staat aan de Nanjing Road, de Kalverstraat van Shanghai. Pak de ondergrondse en stap uit bij metrohalte ‘Nanjing Rd. (East)’. Deze halte ligt op de groene lijn, een stop verwijderd van het overstappunt bij People’s Square. Hier zou je ook uit kunnen stappen, maar dan moet je nog 10 minuten lopen. Als je metrohalte ‘Nanjing Rd. (East)’ verlaat, eindig je pal naast de Apple Store.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Vijf verdiepingen

Wees trouwens gewaarschuwd; de Store heeft vijf verdiepingen, maar alleen de onderste twee zijn open voor publiek. De bovenste niveaus zijn voor zakelijke klanten. De begane grond schijnt bedoelt te zijn voor ‘super coole productlanceringen’. De Genius Bar komt op de eerste verdieping.

Glazen cilinder

Als je bent uitgekeken op de nieuwe winkel, loop je het pand uit, ga je linksaf en loop je vijf minuten tot je bij de rivier komt die het ‘oude’ centrum scheidt van het moderne zakendistrict met prachtige skyline. Zie je die toren met paarse bollen? Aan de voet ervan vind je de glazen cilinder van de andere Apple Store.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar