Terug naar Bewijs voor Apple TV met 4K en HDR in iTunes
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Bewijs voor Apple TV met 4K en HDR in iTunes

Door Laura Grootaarts31 juli 2017 11:062 min. leestijd0

Het kan haast niet anders of er verschijnt dit jaar een nieuwe Apple TV. De 5e generatie Apple TV krijgt waarschijnlijk ondersteuning voor 4K en HDR. Een aantal films in iTunes is er in ieder geval al helemaal klaar voor.

Nieuwe Apple TV met afstandsbediening

Films iTunes in 4K, HDR

Lezers van MacRumors ontdekten in hun iTunes-aankoopgeschiedenis iets bijzonders op. Sommige films worden gecategoriseerd als ‘4K, HDR’. De films Passengers en Fantastic Beasts and Where to Find Them zijn in sommige gevallen voorzien van dit labeltje, maar het lijkt regiogebonden te zijn.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

iTunes 4K

Het lukte de gebruikers overigens niet om de films ook daadwerkelijk in 4K of HDR te downloaden. Maar het zou natuurlijk wel iets kunnen zeggen over de toekomst – Apple voegt dit soort labeltjes niet voor niets toe. Dat de nieuwe Apple TV straks 4K ondersteunt, lijkt heel aannemelijk. Veel grote streamingdiensten bieden dit al aan en met de iPhone kun je ook al filmen in 4K.

Geruchten Apple TV 4K

Aan het begin van dit jaar werd er al gespeculeerd over een nieuwe Apple TV, en ook toen al werd er gesproken over een 4K-resolutie en HDR. Amper een maand later leek het erop dat iemand in Cupertino de nieuwe Apple TV aan het testen was – dat bleek uit de logs van een game-ontwikkelaar. Tijdens de keynote vorige maand beloofde Tim Cook ons meer nieuws over de Apple TV later dit jaar.

De huidige Apple TV dateert van eind 2015. Destijds was de grootste vernieuwing dat de Apple TV ook geschikt werd voor apps en games.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar