Terug naar 5x betaalbare speakers voor onder de kerstboom ?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

5x betaalbare speakers voor onder de kerstboom ?

Door Redactie iCreate6 december 2019 13:022 min. leestijd1

Ben je op zoek naar het perfecte kerstgeschenk? Kies voor een cadeau waar muziek in zit! Met deze leuke speakers voor onder de kerstboom, zet je zeker de toon. Je kunt ze natuurlijk ook op je eigen verlanglijstje zetten. Alle speakers in dit lijstje kosten minder dan € 100.

1. Teufel Bamster XS

Teufel Bamster XS

De Bamster XS is de kleinste speaker van Teufel. En klein is in dit geval ook echt klein, want hij past zelfs in je broekzak. Hij mag dan wel klein zijn, hij is ook erg robuust. En dat geldt zeker voor het geluid dat het speakertje voortbrengt! Voor de Teufel-fans: heb je de Teufel-adventskalender al gezien? Daarmee kun je iedere dag leuke prijzen winnen!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

2. Google Nest Mini

Google Home mini rood

Apple’s slimme speaker HomePod is helaas nog steeds niet te koop in Nederland. De Google Nest Mini (voorheen Google Home Mini) is een fijn alternatief – en bovendien een heel stuk betaalbaarder. Het is een kleine speaker die je bedient met je stem. Hij ‘praat’ ook met je iPhone en andere slimme apparaten.

3. Soundcore Flare

Anker Soundcoure Flare+

Waterdichtheid? Stereoparen maken? Dubbelfunctie als powerbank? Lichteffecten zodat je er een mobiele disco van maakt? De Soundcore Flare heeft flair en biedt het allemaal en weet bovendien een flinke bak herrie te produceren.

4. Ikea Symfonisk Bookshelf

Sonos Ikea Symfonisk speakers

Een Sonos tref je niet aan in dit lijstje – te prijzig. Maar … we kunnen je de Ikea Symfonisk Bookshelf aanraden. Voor deze speaker werkte Ikea samen met Sonos. Het ziet eruit als Ikea (dit mag je zien als een compliment), maar het klinkt als een Sonos (en dat is zeker een compliment).

5. Ultimate Ears Wonderboom 2

Ultimate Ears Wonderboom 2

De Wonderboom 2 is een bluetooth-speaker met 360-graden-geluid. Hij is compact en stevig en je neemt hem gemakkelijk overal mee naartoe. De Wonderboom is waterdicht, dus zelfs buiten overleeft hij het. Je kunt kiezen uit kleuren als ‘Just Peach’ en ‘Deep Space Black’.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Hugo Aerts
Lezer
Hugo Aerts

De Simfonisk is een pracht luidspreker. En voor die prijs zou ik er in elke kamer één plaatsen. En over de App van Sonos die alles bedient kan ik alleen maar zeer positief zijn!