Terug naar Bèta macOS Sierra verklapt nieuwe Macs
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Bèta macOS Sierra verklapt nieuwe Macs

Door Laura Grootaarts8 december 2016 11:172 min. leestijd0

De nieuwste testversie van macOS Sierra verklapt dat er nieuwe Macs aan zitten te komen. Er wordt namelijk verwezen naar drie chips die we nog niet kennen.

Duidelijke hint naar nieuwe iMac

De bèta-versie van macOS Sierra 10.12.2 kwam deze week uit en als snel zijn mensen de code uit gaan pluizen. Hierbij vonden ze verwijzingen naar drie nieuwe chips: de vernieuwde Polaris 10, een nog onbekende Polaris 12 en een nieuwe Vega10. Dit kan betekenen dat er volgend jaar nieuwe iMacs op de markt komen en misschien krijgt zelfs de Mac Pro na al die jaren weer nieuw leven ingeblazen. In de afbeelding hieronder zie je de code met daarin de verwijzingen.

Bèta macOS Sierra

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Het gebeurt wel vaker dat er via de bètaversies zaken uitlekken die Apple eigenlijk liever nog even geheim had gehouden. Zo was voor wat betreft de nieuwe MacBook Pro met Touch Bar de verrassing er wel vanaf dankzij een eerdere testversie van macOS Sierra. In die versie zaten namelijk afbeeldingen verwerkt waarop de Mac en de Touch Bar in het bijzonder in vol ornaat te zien waren.

MacBook Pro met OLED-balk

We wachten al even

Geruchten over een nieuwe iMac zijn er al langer. Een tijd werd gedacht dat er nieuwe iMacs gepresenteerd zouden worden tijdens de meest recente keynote, op 27 oktober. Uiteindelijk bleef het tijdens dat Apple event alleen bij de nieuwe MacBook Pro met Touch Bar, en werden de mensen die wachtten op een desktop behoorlijk teleurgesteld.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar