Terug naar Bèta iOS 9.3 en OS X 10.11.4 verschenen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Bèta iOS 9.3 en OS X 10.11.4 verschenen

Door Laura Grootaarts15 januari 2016 11:512 min. leestijd0

Apple heeft testversies uitgebracht van iOS 9.3 en OS X 10.11.4. Dat betekent dat het grote publiek de nieuwe versies van de besturingssystemen alvast kan uitproberen. Je moet hiervoor wel aangemeld zijn bij het Apple Beta Software Program.Beta Software programma Apple

iOS 9.3: speciale nachtmodus, uitbreiding CarPlay

Apple gaf ons eerder deze week al een voorproefje van iOS 9.3 voor de iPhone, iPad en de iPod touch. Het belooft een interessante update te worden, met een hoop handige nieuwe functies. Zoals de nachtmodus Night Shift, die de hoeveelheid blauw licht scherm aanpast op het moment van de dag.

Verder kun je straks je notities beveiligen met een vingerafruk, krijgen de Apple Watch en CarPlay uitgebreidere mogelijkheden en wordt het eenvoudiger om hetzelfde pdf-bestand te lezen op meerdere Apple-apparaten. Lees ook ons artikel 7 vernieuwingen in iOS 9.3 om naar uit te kijken.Gezondheid

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

OS X 10.11.4: Live Photos, notities beveiligen.

Ook voor het besturingssysteem op de Mac is er een testversie verschenen voor het grote publiek. Hiermee wordt voornamelijk een aantal foutjes rechtgezet, maar er is ook sprake van enkele nieuwe functies.

Een van de toevoegingen is de verbeterde ondersteuning voor de Live Photos die je kunt maken met de iPhone 6s. Deze bewegende foto’s kon je eerst alleen in optima forma zien in het programma Foto’s. Voortaan kun je dit soort foto’s ook direct bewonderen in de Berichten-app op je Mac. Ook hier herken je de foto’s aan het cirkelvormige icoon bovenin, net zoals op de iPhone.

Een andere vernieuwing is ook hier de beveiliging van je losse notities. Voortaan kun je je notities individueel afschermen met behulp van een wachtwoord. Handig als je de app Notities gebruikt voor het vastleggen van persoonlijke informatie.

Zet jij de testversies van de nieuwe software ook op jouw Mac, iPad of iPhone? Of wacht je liever af totdat de officiële versie gelanceerd wordt?

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar