Terug naar iPhone 11 Pro beoordeeld als ’s werelds beste smartphone
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPhone 11 Pro beoordeeld als ’s werelds beste smartphone

Door Koen van Ekeren7 oktober 2019 10:232 min. leestijd14

Consumer Reports, een toonaangevend Amerikaans tijdschrift voor productbeoordelingen, komt na uitgebreide testen tot de conclusie dat er geen betere smartphone is dan de iPhone 11 Pro Max. De kleinere iPhone 11 Pro volgt op de tweede plaats en ook de goedkopere iPhone 11 scoort goed.

iPhone 11 pre-order

Beste smartphone 2019

‘Hoewel Apple niet met grote ontwerpwijzigingen kwam voor de iPhone 11 Pro en Pro Max, hebben de toestellen wel grote verbeteringen die de telefoons naar de twee bovenste plaatsen hebben gebracht’, schrijft Consumer Reports. De Amerikaanse evenknie van De Consumentenbond prijst vooral de batterij en camera van de nieuwe paradepaardjes van Apple.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Net als andere jaren maakte Consumer Reports bij het testen van de batterij gebruik van een robotvinger, die het smartphonegedrag van een gemiddelde consument nabootst. De iPhone 11 Pro Max schopte het tot een indrukwekkende 40,5 uur; 11 (!) uur langer dan de iPhone XS Max van vorig jaar. De iPhone 11 Pro hield het 34 uur uit op een lading, zo’n 6,5 uur langer dan de iPhone XS. Bij de iPhone 11 stopte de teller op 28 uur. Dit is ongeveer 30 minuten meer dan bij zijn voorganger, de iPhone XR.

Voor het eerst heeft de iPhone een derde lens en dat was ook nodig om concurrerend te blijven met de andere toptelefoons, stelt de consumentendienst. Zij gaan niet uitgebreid in op de cameratesten, maar stellen wel dat de 11 Pro en 11 Pro Max beschikken over een van de beste smartphonecamera’s. Ook de iPhone 11 behaalde een ‘Very Good’-score in deze categorie. Verder waren de testers te spreken over twee nieuwe camerafuncties: de Slofie (een selfie in slow-motion) en nachtmodus.

De nieuwe iPhones scoorden ook veel punten door de snellere processors. De testers vonden de A13 Bionic-chip aanzienlijk sneller dan de chips in de allerbeste Android-modellen. Wel plaatst Consumer Reports nog een kritische noot: de telefoons gaan snel kapot, dus een iPhone hoesje erbij kopen is verstandig.

Ranglijst

Volgens de testers is de iPhone 11 Pro Max de beste smartphone 2019. Ook de veel goedkopere iPhone 11 doet het goed met een achtste plek.

 1. iPhone 11 Pro Max (95)
 2. iPhone 11 Pro (92)
 3. Samsung Galaxy S10 + (90)
 4. iPhone XS Max (90)
 5. Samsung Galaxy S10
 6. Samsung Galaxy Note 10 +
 7. iPhone XS
 8. iPhone 11
 9. Samsung Galaxy Note 10+ 5G
 10. Samsung Galaxy Note 10
iCreate 145
iCreate 145
Geef je Mac een frisse start 🫧

Bron: Consumer Reports

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
 • Handige Apple-tips
 • Altijd up-to-date
 • Leuke acties
Aanmelden

14
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Bieb
Lezer
Bieb

Huawei p30 pro niet getest zeker……

Roel
Lezer
Roel

Het zou belachelijk zijn als ze voor die prijs niet de beste zouden zijn. En nog belachelijker dat mensen het er voor willen betalen.

WGACA
Lezer
WGACA

Ze zijn alleen verre van de ‘beste’

Hugaer
Lezer
Hugaer

Jaloers???

Grutte Pier
Lezer
Grutte Pier

Oneplus, google pixel, huawei p30 pro? Allemaal niet in de top 10.
Het maakt me eigenlijk niet zo veel meer uit. In mijn ogen is de belangrijkste eigenschap nu de prijs-kwaliteitverhouding

Chf
Lezer
Chf

Dit is zo een f*cking bullshit ik word echt ageressief als ik dit Lees

Jacqueline
Lezer
Jacqueline

De beste eruit geknikkerd, zo kan ik het ook

Ikke
Lezer
Ikke

Apple dit Apple dat is gewoon een hype van een dik door Apple betaald onderzoek. Slechtste telefoons en zeker de slechtste service die er maar is. Steek die Apples maar waar de zon niet schijnt

Dimitri
Lezer
Dimitri

HAHA zoveel haat weer jammer dit boeie dat je het een slechte telefoon vind het is en blijft een toptoestel en het verkoopt zeker goed genoeg nog een fijne dag

hugaer
Lezer
hugaer

Groot gelijk! Wat zitten deze criticasters op deze website te doen? Omdat er geen Samesung website bestaat zoals deze?

hugaer
Lezer
hugaer

Onnozel ventje. Slechte service? Toen mijn iPhoneX het niet meer deed kreeg ik direct een nieuwe!

Hille
Lezer
Hille

Wat een bullshit zeg heel erg onafhankelijk ook… Als je telefoons uit China niet mee neemt in je testen… Voor de mensen die een onafhankelijke test willen lezen hier een mooie site voor lenzen waar apple niet eens voor komt in de top 10. https://www.dxomark.com/ geen wonder dat ze de camera niet uitgebreid hebben getest… Tsssss

WGACA
Lezer
WGACA

Dit is toch enigszins ironisch. Voorheen was het altijd een Samsung, maar toen werd deze test altijd genegeerd. Nu dat Apple voor één of andere vreemde reden bovenaan staat, doet deze test er ineens toe Er rammelt overigens van alles aan de beoordeling, gezien het feit de iPhone 11 Pro ontzettend veel features mist om überhaupt als ‘beste’ geclassificeerd te kunnen worden. Laat staan het achterblijven in esthetiek en design.

Fred
Lezer
Fred

Apple is niet mannelijk.