Terug naar Nieuwe Beats Studio3 Wireless heeft W1-chip van de AirPods
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe Beats Studio3 Wireless heeft W1-chip van de AirPods

Door Laura Grootaarts5 september 2017 13:252 min. leestijd0

Beats heeft gisteren een nieuw model Studio-koptelefoon aangekondigd. De Beats Studio3 Wireless heeft Apple’s W1-chip en verbeterde noise-cancelling.

Apple W1-chip – bekend van de AirPods

De nieuwe koptelefoon van Beats is uitgerust met de Apple W1-chip. Die kennen we van Apple’s eigen draadloze oordopjes, de AirPods. Deze chip zorgt ervoor dat je de koptelefoon heel eenvoudig kunt koppelen met al je Apple-apparatuur. Na het opladen kun je maar liefst 40 uur muziek luisteren, met ruisonderdrukking 22 uur. Het is overigens niet het eerste Beats-product dat is uitgerust met de W1-chip. Vorig jaar verschenen ook de Beats Solo3, Powerbeats3 en BeatsX al met deze chip.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Noise-cancelling

Verder heeft de Beats Studio3 een verbeterde ruisonderderukking. ‘Hoor de muziek. In plaatst van ruis’, zo is te lezen op de website van Beats. De techniek die wordt toegepast, heet pure adaptieve ruisonderdrukking (Adaptive Noise Canceling, oftewel ANC) en zorgt ervoor dat externe geluiden geblokkeerd worden: de audio wordt hiermee constant geoptimaliseerd.

Beats Studio3 Wireless

Qua design is er niet heel veel nieuws onder de zon, hoewel er wel wat nieuwe kleuren bij zijn gekomen. Je hebt nu onder meer de keuze uit mat zwart, zachtroze en diepgrijs. Goedkoop is de Beats Studio3 niet: voor € 349,94 is-ie de jouwe. Je kunt hem nu al kopen bij Apple, dan krijg je hem in oktober geleverd.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar