Terug naar Beats Pill XL teruggeroepen door Apple vanwege oververhitting
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Beats Pill XL teruggeroepen door Apple vanwege oververhitting

Door Jelle Mol4 juni 2015 10:532 min. leestijd0

Apple had 3 miljard dollar over voor de overname, maar totdat volgende week de nieuwe muziekstreamingdienst gelanceerd gaat worden, heeft Beats nog niet veel goeds gebracht voor Apple. Kreeg de koptelefoonfabrikant het vorig jaar aan de stok met Bose vanwege een patentinbreuk en sponsorcontracten, nu ziet Apple zich genoodzaakt alle Beats Pill XL-speakers terug te roepen. Reden: het hippe draagbare speakertje kan in brand vliegen.

Beats Pill XL

Terugroepen Beats Pill XL

De Beats Pill XL werd sinds januari 2014 wereldwijd verkocht via Beats, Apple en andere winkels. Volgens Apple gaat het om een aantal zeldzame gevallen waarbij de batterij van de speaker oververhit raakt en een potentieel gevaar kan vormen. Daarom is men in Cupertino ‘vrijwillig overgegaan tot het terugroepen van alle verkochte Beats Pill XL-modellen’, aldus Apple. Klanten die hun Pill XL retourneren, krijgen € 300 vergoed in de vorm van een tegoedbon of bankoverschrijving. De speaker kan uitsluitend (kosteloos) teruggestuurd worden met behulp van een formulier op de website van Apple; terugbrengen in de winkel heeft geen zin.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Garantie Beats bij Apple

Na de inlijving van Beats, bijna een jaar geleden, heeft Apple de technische ondersteuning voor de koptelefoons en speakers op zich genomen. Klanten met een Beats-product kunnen tegenwoordig ook terecht bij AppleCare voor vragen of hulp, evenals bij de Genius Bar in Apple Stores voor eventuele reparaties.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Jelle Mol

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar