Terug naar ‘Beats Music volgend jaar voorgeïnstalleerd in iOS’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Beats Music volgend jaar voorgeïnstalleerd in iOS’

Door Jelle Mol20 november 2014 14:222 min. leestijd0

Volgens geruchten wordt de Beats Music-app volgend jaar geïntegreerd in iOS. The Financial Times (betaalmuur) meldt dat Apple de dienst wil pushen naar miljoenen iPhones en iPads om de concurrentie aan te gaan met streamingdiensten, waaronder Spotify.

Beats Music in iOS

De integratie van Beats Music zou in het voorjaar van 2015 plaatsvinden. Via een iOS-update zal de app van Beats Music standaard voorgeïnstalleerd worden op de iPhone, iPad en iPod touch, waardoor in een klap miljoenen potentiële gebruikers worden bereikt. Mogelijk valt dit samen met de introductie van de Apple Watch, zodat gebruikers Beats Music ook op hun smartwatch kunnen gebruiken.

De streamingdienst van Beats werd begin 2014 gelanceerd en is momenteel alleen nog in de VS beschikbaar. Deze zomer nam Apple Beats over voor het astronomische bedrag van 3 miljard dollar.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Teruglopende muziekverkoop

Apple lijkt drastisch op zoek te zijn naar manieren om iTunes uit het slop te trekken. De muziekverkoop via iTunes is dit jaar 13% gedaald en in Europa is iTunes inmiddels ingehaald door Spotify wat betreft inkomsten voor artiesten. Een jaar geleden werd iTunes Radio gelanceerd, maar dat blijkt vooralsnog geen succes. Het integreren van de betaalde streamingdienst Beats Music in iTunes en iOS zou een welkome aanvulling zijn op Apple’s bestaande muziekportfolio.

Bovendien werkt Apple een nieuw digitaal muziekformaat, waar U2 en muzikant Trent Reznor (voormalig creatief directeur bij Beats) bij betrokken zijn.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar