Terug naar Barbra Streisand verklapt wanneer iOS 10 uitkomt
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Barbra Streisand verklapt wanneer iOS 10 uitkomt

Door Laura Grootaarts22 augustus 2016 15:542 min. leestijd0

De Amerikaanse zangeres Barbra Streisand ergert zich aan Siri omdat deze haar naam verkeerd uitspreekt. En wat doe je als je wereldberoemd bent? Dan bel je gewoon met de hoogste baas van Apple om dit snel even recht te zetten. En als dank verklapt Streisand per abuis de datum waarop iOS 10 te downloaden is …

Barbra Streisand

‘Volgende update op 30 september’

’Ze spreekt mijn naam verkeerd uit. Het is met een harde S, zoals in ‘sand’ – Siri spreekt de tweede S in de naam eerder uit als een Z. ‘Dus wat deed ik? Ik belde het hoofd van Apple, Tim Cook’, zo vertelde Streisand in een radioshow. ‘Gelukkig beloofde hij dat de uitspraak van mijn naam wordt aangepast in de volgende update op 30 september.’

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Ho, wacht. De volgende update?

Het is niet helemaal duidelijk over welke update Streisand het precies heeft als ze het heeft over 30 september. Het zou zomaar kunnen dat het om iOS 10 gaat, maar 30 september is wel veel later dan iedereen tot nu toe had verwacht. Tot nu toe werd 7 september genoemd als datum van de keynote. Als we dan kijken naar vorig jaar dan ligt het in de lijn der verwachting dat iOS 10 een week later te downloaden is.

Het zou ook kunnen dat Streisand wat zaken door elkaar haalt, en dat niet Siri op de iPhone, maar Siri op de Mac haar naam als eerste goed uitspreekt. Dit najaar komt macOS Sierra uit en daarmee maakt Siri zijn debuut op de Mac. Vorig jaar verscheen het vernieuwde besturingssysteem voor de Mac, El Capitan, ook op 30 september. Misschien volgt Siri voor iOS dan later met de juiste uitspraak.

iOS 10

Thuisscherm iOS 10

iOS 10 wordt de nieuwe versie van het besturingssysteem voor de iPhone, iPad en iPod touch. De app Berichten en Apple Music gaan volledig op de schop. Foto’s wordt een stuk veelzijdiger: objecten op de foto worden voortaan herkend, en de app verpakt je herinneringen in een mooie video. Siri wordt slimmer: hij kan uit de voeten met apps van derde partijen (en spreekt de naam van een bepaalde Amerikaanse artieste beter uit).

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar