Terug naar Back to the Future: deze voorspellingen kloppen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Back to the Future: deze voorspellingen kloppen

Door Laura Grootaarts21 oktober 2015 08:592 min. leestijd0

21 oktober 2015: eindelijk is het zover! In de tweede Back to the Future-film tijdreisde Marty McFLy vanuit de jaren tachtig naar deze dag. Verrassend veel van de toekomstvoorspellingen uit de film zijn inmiddels uitgekomen. Apple heeft destijds in ieder geval goed naar Back to the Future gekeken!

Mobiel betalen met Apple Pay

Betalen met een vingerafdruk in Back to the Future

In Hill Valley zamelt iemand geld in voor het behoud van een monument. Betalen gaat heel eenvoudig, met een vingerafdruk bevestig je de transactie. Dat is natuurlijk Apple Pay. We geven het toe, Apple Pay is in Nederland nog steeds toekomstmuziek. Maar in bijvoorbeeld Engeland kun je inderdaad op deze manier betalen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Tabletcomputers: de iPad

Een typisch iPad-model in Back to the Future

Een petitie ondertekenen op papier? Nee! Een tablet is veel gemakkelijker. Dus zien we in Back to the Future een soort iPad voorbij komen. Doc Brown loopt ermee rond over straat alsof in 2015 iedereen zo’n ding bezit. Eigenlijk is dat ook wel zo.

Weerbericht op je Apple Watch of iPhone

Weerbericht controleren op je smartwatch

Tijdens een flinke regenbui kijkt Doc Brown op zijn horloge, waarna hij feilloos weet wanneer het stopt met regenen. Het weerbericht check je inderdaad op je Apple Watch of anders op je telefoon. Doc’s horloge is overigens wel iets nauwkeuriger dan de Buienradar-app.

Videobellen met FaceTime

FaceTime in Back to the Future

In de jaren tachtig zag je het alleen in Back to the Future en in het Huis van de toekomst: videobellen. Inmiddels staat FaceTime standaard op je iPhone en anders heb je vast wel een keer geskypet.

Kleine tijdmachine: de Apple Watch

Misschien niet helemaal te vergelijken, maar in de Apple Watch zit een tijdreisfunctie. Draai aan de digitale kroon en je ziet hoe je dag er morgen uitziet, of volgende week. Je kunt overigens ook terug in de tijd reizen.

Wil je zelf ook nog toekomstvoorspellingen checken in deze film? Back to the Future deel 2 is te downloaden in iTunes en kost € 9,99.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar