Terug naar Back to School-actie: wel of niet in 2015?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Back to School-actie: wel of niet in 2015?

Door Jelle Mol20 juli 2015 11:392 min. leestijd0

De afgelopen jaren hebben studenten en scholieren in de zomervakantie kunnen profiteren van kortingen bij Apple via de Back to School-actie. De campagne start normaal gesproken in juni of juli, maar tot nu toe is van Back to School 2015 nog niets te zien. Komt de actie dit jaar wel?

Back to School 2015

In 2014 startte Back to School begin juli en de jaren ervoor zelfs in juni en mei. Het zou goed kunnen dat de actie dit jaar wat vertraging heeft opgelopen door andere belangrijke lanceringen, waaronder die van de Apple Watch en Apple Music. Er gingen ook geruchten dat Apple gestopt is met de actie, nadat er afgelopen november al geen Black Friday-kortingen in de Apple Store te bespeuren waren. Zover lijkt het echter niet te komen, want retailbaas Angela Ahrendts heeft nu in een videoboodschap aan winkelpersoneel laten weten dat er in elk geval iéts gaat gebeuren:

‘Velen van jullie zullen ongetwijfeld denken: wordt er nog iets met Back to School gedaan? Daarvoor zullen jullie moeten wachten op de videoboodschap van volgende week, wanneer ik wat meer details met jullie kan delen.’

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Korting voor studenten en scholieren

Scholieren en studenten worden dus niet vergeten, al klinkt het wel alsof er dit jaar een kortingsactie in aangepaste vorm gaat komen. De voorgaande jaren werd een tegoedbon van € 35 tot € 80 gegeven bij aankoop van een Mac, iPad of iPhone tijdens de actieperiode. Het hele jaar door kan overigens al geprofiteerd worden van een onderwijskorting in de Apple Store.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar