Terug naar 'Back to School 2015 start begin augustus'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Back to School 2015 start begin augustus'

Door Jelle Mol25 juli 2015 17:222 min. leestijd2

De Back to School-actie voor dit jaar start waarschijnlijk op 6 of 7 augustus in Nederland en België. Deze week ging de campagne van start in de Verenigde Staten en Canada, waarbij studenten en scholieren een gratis Beats Solo2-koptelefoon ontvangen bij aanschaf van een Mac. In andere landen gaat het naar verluidt om dezelfde actie, maar moeten we nog iets langer wachten omdat het schooljaar hier later begint.

Beats Solo2

Gratis Beats Solo2

In de VS en Canada is deelname aan de actie alleen mogelijk als je staat ingeschreven bij een onderwijsinstelling en een bewijs daarvan kunt overleggen. Dat zal ook voor Nederland en België gelden. De gratis Beats Solo2 ter waarde van € 199,95 ontvangen studenten en scholieren bij aankoop van een iMac, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro en Mac Pro. De Mac mini komt niet in aanmerking. Voor € 99,95 kunnen kopers ook kiezen voor de Beats Solo2 Wireless.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Het is de eerste keer dat Apple een Beats-product weggeeft bij de Back to School-actie. De voorgaande jaren werden er giftcards weggeven. De audiofabrikant werd vorig jaar ingelijfd door Apple en de streamingdienst Beats Music is inmiddels opgegaan in Apple Music.

Back to School 2015

De Back to School-actie komt dit jaar relatief laat en er was even onduidelijkheid over of er überhaupt nog wel campagne zou komen. Die geruchten werden vorige week echter ontkracht toen retailbaas Angela Ahrendts in een videoboodschap liet weten dat ze binnenkort meer details zou delen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Jan
Lezer
Jan

Tot wanneer loopt de actie?

Jelle Mol
Lezer
Jelle Mol

Beste Jan, deze actie is nog niet van start gegaan in Nederland en België. Je kunt wel profiteren van een korting bij Apple Premium Resellers: http://www.icreatemagazine.nl/nieuws/back-to-school-10-korting-bij-amac-icentre-en-xando/178674/

Correctie: de actie loopt nu ook in Nederland en België, tot en met 7 september. Zie http://www.icreatemagazine.nl/nieuws/back-to-school-2015-bij-apple-gratis-beats-solo2-koptelefoon/178758/