Terug naar Back to School 2015 bij Apple: gratis Beats Solo2-koptelefoon
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Back to School 2015 bij Apple: gratis Beats Solo2-koptelefoon

Door Jelle Mol7 augustus 2015 09:312 min. leestijd4

Vandaag is Back to School 2015 bij Apple van start gegaan, wat inhoudt dat je als student bij aankoop van een Mac een gratis Beats Solo2-koptelefoon ter waarde van € 199,95 krijgt. Leg je zelf nog € 100 bij, dan krijg je de draadloze variant van de Beats Solo2. De actie loopt van 7 augustus tot en met 18 september 2015 en geldt uitsluitend voor klanten die in aanmerking komen voor onderwijskorting.

Beats Solo2

Back to School 2015 bij Apple

De Back to School-actie geldt uitsluitend in de Apple Store (Amsterdam, Den Haag en Haarlem) en in de Apple Online Store. In aanmerking komen voltijd- of deeltijdstudenten die ingeschreven zijn aan een instelling voor vervolgonderwijs, leerkrachten of stafleden die bij een onderwijsinstelling werken of ouders die namens een studerend kind een aankoop doen. In dat geval heb je bij aankoop van een iMac, MacBook, MacBook Pro, MacBook Air of Mac Pro rechts op de Beats Solo2, of de Solo2 wireless met € 100 bijbetaling. De Mac mini doet niet mee aan de actie. De volledige voorwaarden zijn na te lezen op de website van Apple.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Apple Premium Resellers

Heb je geen interesse in een Beats-koptelefoon, dan kun je in het kader van Back to School bij de Nederlandse Apple Premium Resellers profiteren van 10% korting op de aankoop van een Mac of iPad.

Back to School 2015 bij Apple ging vorige maand al van start in de Verenigde Staten en Canada en werd deze week in Nederland en België verwacht. Het leek er even op dat er helemaal geen Back to School-actie zou komen, maar dit jaar duurde het gewoon iets langer omdat het schooljaar pas in september begint.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

4
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Peter
Lezer
Peter

ik heb op 6 augustus een nieuwe macbook pro retina mat studentenkorting gekocht.Via Apple nog wel. En ze hebben niets gezegd.

Jelle Mol
Lezer
Jelle Mol

Medewerkers van de Apple Store werden waarschijnlijk pas 7 augustus op de hoogte gesteld, zij wisten hier zelf ook niet van. Je zou altijd even terug kunnen gaan naar de winkel, is in elk geval het proberen waard …

Peter
Lezer
Peter

Vanochtend direct gebeld. Was geen probleem. Krijg alsnog de headphone toegestuurd.

Jelle Mol
Lezer
Jelle Mol

Goed om te horen! Zo hoort het 🙂