Terug naar Back To School-actie: € 75 aan gift cards
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Back To School-actie: € 75 aan gift cards

Door Redactie iCreate16 juni 2011 14:462 min. leestijd3

De Back To School-actie van Apple begint vandaag weer. Tot 20 september krijgen scholieren en studenten die een nieuwe Mac kopen 75 euro aan waardebonnen voor de Mac App Store. De Gift Cards die je krijgt, worden gekoppeld aan je Apple ID en zijn daarom ook te besteden in  iTunes en de (iPhone en iPad) App Store. Je bent dus niet verplicht om je tegoed te besteden aan bijvoorbeeld Pages of Aperture 3.

Daarmee gooit Apple het over een andere boeg dan voorgaande jaren. Toen kregen leerlingen die een Mac kochten fikse korting op een iPod.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Educatieve applicaties
Volgens Apple is de Mac App Store echter de ideale plek om je tegoed uit te geven. Naast de iWork-applicaties vind je in de Mac App Storenamelijk talloze handige apps voor je studie (en leuke games voor de nodige ontspanning, ook niet onbelangrijk).

Korting
Deze actie komt bovenop de korting die je toch al krijgt als je winkelt voor educatieve doeleinden. Op de actiepagina zie je dat de korting op een nieuwe Mac kan oplopen tot 199 euro op een MacBook Pro. De goedkoopste MacBook is tijdens de actie voor 900 euro te koop (99 euro korting).  Om de korting en de cadeaubonnen te krijgen, moet je wel ingeschreven staan bij een school of onderwijsinstelling. Docenten komen ook voor de actie in aanmerking.

Tot 20 september
De actie loopt dus tot 20 september. Het zou mooi zijn als er voor die tijd nog een nieuwe Macbook Air wordt gelanceerd. Apple zou al met de productie van het nieuwe model zijn begonnen, dus wie weet dat deze binnenkort wordt aangekondigd. Zo’n MacBook Air is gezien zijn gewicht en handzame formaat uitermate geschikt om het nieuwe schooljaar mee te beginnen. Mocht je een MacBook Air willen kopen, dan is het slim om nog even te wachten.

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
MacBook Air
Bekijk dit dossier

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Emile
Lezer
Emile

Ik sta op het punt om een iMac te kopen maar ik twijfel of ik zal wachten tot Lion er is. Is het verstandig om te wachten of maakt het niets uit als ik hem nu koop en over een paar weken zelf Lion eroverheen schrijf met de gratis download?

Vincent Swart
Lezer
Vincent Swart

@Emile De download kost €23,99. Ik zou wachten. Doe ik ook met m’n MacBook Pro. Ik hoop dat die 3/4 weekjes niet uitmaken?

Daan Jeuken
Lezer
Daan Jeuken

Uit het persbericht van Apple:

“Het Mac OS X Lion-upgradepakket is gratis in de Mac App Store beschikbaar voor klanten die op of na 6 juni 2011 een in aanmerking komende nieuwe Mac hebben gekocht bij Apple of een erkende Apple reseller.”