Terug naar Avid en Adobe kapen ontevreden FCP-klanten weg
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Avid en Adobe kapen ontevreden FCP-klanten weg

Door Redactie iCreate4 juli 2011 10:431 min. leestijd0

Apple’s grote concurrenten op het gebied van video-editingsoftware maken dankbaar gebruik van de onvrede die heerst onder Final Cut Pro-gebruikers. Avid en Adobe proberen met speciale aanbiedingen gebruikers van de voorgaande versie van Final Cut Pro de switch te laten maken naar hun software.

Adobe-aanbieding
In de Verenigde Staten geeft Adobe 50% korting op Creative Suite CS5.5 Production Premium of Premiere Pro CS5.5. Subtiel over de achterliggende gedachte zijn ze bij Adobe niet:

‘Dit is een upgrade-aanbieding voor videoprofessionals die een versie van Final Cut Pro of Avid hebben gekocht en willen overstappen naar het toonaangevende videogereedschap van Adobe’.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Avid-aanbieding
Avid geeft nog meer korting dan 50%: voor Media Composer 5 brengen ze niet langer $2295 in rekening, maar nu slechts $995. De aanbieding geld voor Final Cut Pro-klanten die nog niet zijn overgestapt naar FCP X. De deal duurt tot morgen, 5 juli.

Het klinkt wel goed; ‘meer dan 50% korting’, maar als je alsnog $ 995 betaalt, ben je duurder uit dan Final Cut Pro X. Veel duurder. Final Cut Pro X kost in Nederland € 239,99 en is verkrijgbaar in de Mac App Store.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar