Terug naar Audioproblemen verpesten 27-inch Cinema Display
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Audioproblemen verpesten 27-inch Cinema Display

Door Redactie iCreate2 december 2010 10:241 min. leestijd6

Gebruikers van Apple’s 27-inch LED Cinema Display ondervinden problemen met de ingebouwde luidsprekers. Het geluid valt weg of de volumeknoppen werken niet naar behoren.

Met een prijskaartje van € 1099 verwacht je dat Apple een perfecte monitor aflevert. Een fabrieksfoutje kan er bij een enkel exemplaar in sluipen, maar deze problemen lijken grotere vormen aan te nemen. Op Apple’s officiële discussieforum zijn meer dan tweehonderd reacties binnengekomen.

Gebruikers waarbij het geluid wegvalt, geven aan dat ze het probleem tijdelijk kunnen verhelpen door de stekker los te halen en weer in te pluggen. De oplossing is echter maar tijdelijk, het probleem komt vanzelf weer terug. Het tweede probleem doet zich voor als gebruikers het volume wijzigen. Het Cinema Display reageert pas zes seconden nadat de volumetoetsen op het toetsenbord zijn aangeraakt.

De iPhone 14 Pro nu tot €12,50 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €12,50 korting per maand!

• €72 korting én €100 extra inruilvoordeel
• Extra voordeel als je thuis al KPN hebt

Op het discussieforum staat te lezen dat Apple op de hoogte is van de kuren, maar over een mogelijke oplossing niets kwijt wil.

Nou ben ik benieuwd: hoeveel bezoekers van de iCreate-website hebben überhaupt een 27-inch LED Cinema Display? Laat even een berichtje achter als jij er een hebt.

De iPhone 14 nu tot €12,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €12,50 korting per maand!

• €96 korting én €100 extra inruilvoordeel
• Extra voordeel als je thuis al KPN hebt

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

6
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Van der Planken Serge
Lezer
Van der Planken Serge

Heb sinds drie weken een 27 inch LED Cinema scherm maar nog geen problemen ondervonden.

Rob van Nieuwkerk
Lezer
Rob van Nieuwkerk

Heb sinds twee maanden en 27″ gekoppeld aan een MacBook Pro. Het probleem heb ik ook en daarnaast valt het hele scherm regelmatig een seconde op zwart.

Theta
Lezer
Theta

ik heb een Intel core i5 27 inch led iMac en heb de volgende problemen al gehad, dagelijks kwam er op het display een donkergrijs (gordijn) naar beneden met in het midden de tekst “dat ik mijn computer moest uit schakelen via startknop”.Na heel wat zoekwerk ook via apple Care heb ik gevonden dat de boosdoener ” Virus Barrier X5″ was, als hij een “sweep” deed liep de iMac vast. Na een schrijven aan “Intego Software” heb ik een update gekregen en zijn de problemen gelukkig van de baan.De luidsprekers en volumeregelaar werken prima bij mijn iMac.

Ronald Mertens
Lezer
Ronald Mertens

Ik heb een I5 27 inch iMAC. Gekocht afgelopen zomer. Heb tot nu toe nog geen problemen ondervonden.

Olaf
Lezer
Olaf

Ik heb sinds december 2009 een 27″ iMac en sta op het punt dit apparaat bij Apple te laten repareren. Geen problemen met audio over de interne speakers, maar wel bij uitvoer over de uitgang voor de koptelefoon. Linker kanaal werkt dan weer wel en dan weer niet (uitvoer naar een set Edirol-geluidmonitors). Denk niet dat dit een softwareprobleem is, but you never know.

Derk
Lezer
Derk

Nu alweer zo’n 3 maanden geleden een 27″ gekocht en heb er ontzettend veel plezier van. Alles werkt naar behoren, voor zover ik weet. Alleen wil nog weleens dat de muis wel wordt gevonden als de mac uit sluimerstand komt maar niet reageert op het scherm. Opnieuw starten is het enige dat tot nu toe helpt. Het is ook niet altijd maar toch. En met de sneltoetsen voor het volume, daar ben ik nog steeds niet achter hoe ik die werkend krijg. Maar op die 2 puntjes na zou ik hem echt niet willen missen:)