Terug naar Bekijk de Appocalypse-video en ontdek de verborgen boodschap
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Bekijk de Appocalypse-video en ontdek de verborgen boodschap

Door Redactie iCreate6 juni 2017 16:082 min. leestijd0

Zonder apps gaat de wereld ten onder. Met deze creatieve boodschap (en een bijpassende video) steekt Tim Cook app-ontwikkelaars van over de hele wereld een hart onder de riem. Waarschijnlijk heb je de spraakmakende Appocalypse-video al gezien. Zo niet, dan moet je dat nu even doen. Kun je lachen.

https://www.youtube.com/watch?v=FC0pT9xg1oI

Appocalypse-video WWDC

Waarschijnlijk waren de bedenkers van deze video simpelweg in een melige bui, maar wij denken dat er meer achter zit. Een verborgen boodschap. Heus waar. Kijk maar eens goed naar de man met de pizzadoos en de megafoon. Wat valt je op? Het is een doodnormale pizzadoos, terwijl Apple zelf een patent heeft voor een ronde pizzacontainer. Dit is geen grap, het patent werd ingediend op 30 juli 2010 en heeft een officieel aanvraagnummer (US 12/847,800).

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Hoewel deze pizzacontainer bedoeld is voor intern gebruik in de kantine van de Apple-campus, verbaast het ons dat Apple in de Appocalypse-video een opslagmedium van een derde partij gebruikt. Wat wil dit zeggen? Zijn Apple’s eigen pizzadozen niet bestand tegen het einde der tijden? Misschien kun je hem verkeerd vasthouden, zoals bij de iPhone 4 het geval was …

Ronde pizzadoos Apple

Ronde pizzacontainer Apple

Volgens sommigen is de pizzacontainer ontworpen voor Apple-personeel om een lunchpizza in te vervoeren naar hun werkplek. Door de openingen kan stoom ontsnappen en zo blijft de korst krokant. Wij denken dat het een privéproject van Steve Jobs was. Hij zag de Get a Mac-reclame waarin de pc zich vermomt als gratis pizza en dacht: met zo’n rond hoofd zou een ronde pizzadoos beter zijn. Tot zover onze melige bui.

Apple commercial

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar