Terug naar ‘AppleCare+ voor iPhone tot 1 jaar na aankoop afsluitbaar’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘AppleCare+ voor iPhone tot 1 jaar na aankoop afsluitbaar’

Door Laura Grootaarts20 maart 2017 12:052 min. leestijd0

Koop je een nieuwe iPhone, dan heb je daarna nog 60 dagen om de verzekering AppleCare+ daarbij af te sluiten. Maar alles wijst erop dat die periode wordt verlengd.

AppleCare

AppleCare+ voor iPhone langer af te sluiten

In het vervolg is het waarschijnlijk mogelijk om nog tot 12 maanden na aankoop van je iPhone AppleCare+ af te sluiten. In de aankoop-tool op de Amerikaanse website van Apple dook de optie verrassend genoeg op en een senior medewerker van AppleCare bevestigde de aanpassing tegenover MacRumors. Het zou met terugwerkende kracht ingaan voor iPhones die in het laatste jaar gekocht zijn. In de begeleidende tekst op de website staat overigens nog steeds een periode van 60 dagen vermeld.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De aanpassing lijkt vooralsnog alleen geldig in de Verenigde Staten. We hebben onze eigen niet-meer-zo-gloednieuwe iPhone uit november 2016 door de aankoop-tool gehaald, en de optie werd hier niet zichtbaar. Maar misschien komt daar binnenkort verandering in.

Wat is AppleCare+?

AppleCare+ is een verzekering voor je iPhone. Je hebt hiermee recht op deskundige ondersteuning en de kosten van hardware-reparaties worden (gedeeltelijk) vergoed. Natuurlijk heb je dankzij het Europese consumentenrecht sowieso twee jaar garantie op je iPhone, omdat je redelijkerwijs mag verwachten dat je telefoon zolang meegaat. Bij AppleCare+ krijg je echter ook een vergoeding op het moment dat je zelf schuldig bent aan de schade van het toestel.

AppleCare+ gaat in op de dag dat je je iPhone gekocht hebt en heeft een looptijd van twee jaar. Op de website van Apple lees je meer over AppleCare+ voor iPhone.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
AppleCare
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar