Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Dit is de Apple WWDC 2020 livestream

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
WWDC 2020 livestream


Lees verder na de advertentie

Wat is er nieuw in iOS 14? Welke vernieuwingen krijgt de opvolger van macOS Catalina? En heeft Apple nog groot hardware-nieuws? Vanavond horen we het tijdens Apple’s WWDC-keynote! In dit artikel delen we de Apple WWDC 2020 livestream.

WWDC 2020 livestream

WWDC 2020 livestream

Apple heeft op zijn YouTube-kanaal de link van het live-evenement gedeeld. Bij de video kun je alvast op ‘Herinnering instellen’ klikken, zodat je een bericht krijgt wanneer de keynote van start gaat. Die begint op vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd.

Dit keer geen zaal met duizenden programmeurs: WWDC vindt voor het eerst volledig online plaats. Dit zal gebeuren vanuit Apple’s hoofdkantoor: Apple Park. Waarschijnlijk kiest Apple hierbij voor het Steve Jobs Theater, waar doorgaans de nieuwste iPhones worden gepresenteerd.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Het is pas de tweede keer dat een Apple-evenement live op YouTube te zien is. De eerste keynote livestream op YouTube was vorig jaar in september, bij de presentatie van de iPhone 11 Pro en iPhone 11.

Live kijken in Safari

Verder kun je WWDC 2020 straks live volgen via de website van Apple. Dat zal dan zijn op Events-pagina van Apple. Ook bekijk je de WWDC livestream vanavond ook via de WWDC-app. Deze is gratis te downloaden in de App Store.

WWDC live kijken kan ook op de Apple TV. Op de tweede en derde generatie Apple TV verschijnt er vanavond vanzelf een speciaal kanaal voor de WWDC 2020 livestream. Op nieuwste Apple TV 4 en nieuwer download je daarvoor de WWDC-app in de Apple TV App Store. Bij de eerste generatie Apple TV is dit helaas niet mogelijk.

Verwachtingen

Op WWDC 2020 zal Apple zijn nieuwe besturingssystemen voor iOS, iPadOS, macOS, tvOS en watchOS presenteren. Verder is er een reële kans dat er ook nieuwe producten verschijnen. Meer hierover lees je in een artikel met onze WWDC 2020 verwachtingen.