Terug naar Dit is de Apple WWDC 2020 livestream
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dit is de Apple WWDC 2020 livestream

Door Koen van Ekeren22 juni 2020 14:002 min. leestijd0

Wat is er nieuw in iOS 14? Welke vernieuwingen krijgt de opvolger van macOS Catalina? En heeft Apple nog groot hardware-nieuws? Vanavond horen we het tijdens Apple’s WWDC-keynote! In dit artikel delen we de Apple WWDC 2020 livestream.

WWDC 2020 livestream

WWDC 2020 livestream

Apple heeft op zijn YouTube-kanaal de link van het live-evenement gedeeld. Bij de video kun je alvast op ‘Herinnering instellen’ klikken, zodat je een bericht krijgt wanneer de keynote van start gaat. Die begint op vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Dit keer geen zaal met duizenden programmeurs: WWDC vindt voor het eerst volledig online plaats. Dit zal gebeuren vanuit Apple’s hoofdkantoor: Apple Park. Waarschijnlijk kiest Apple hierbij voor het Steve Jobs Theater, waar doorgaans de nieuwste iPhones worden gepresenteerd.

Het is pas de tweede keer dat een Apple-evenement live op YouTube te zien is. De eerste keynote livestream op YouTube was vorig jaar in september, bij de presentatie van de iPhone 11 Pro en iPhone 11.

Live kijken in Safari

Verder kun je WWDC 2020 straks live volgen via de website van Apple. Dat zal dan zijn op Events-pagina van Apple. Ook bekijk je de WWDC livestream vanavond ook via de WWDC-app. Deze is gratis te downloaden in de App Store.

WWDC live kijken kan ook op de Apple TV. Op de tweede en derde generatie Apple TV verschijnt er vanavond vanzelf een speciaal kanaal voor de WWDC 2020 livestream. Op nieuwste Apple TV 4 en nieuwer download je daarvoor de WWDC-app in de Apple TV App Store. Bij de eerste generatie Apple TV is dit helaas niet mogelijk.

Verwachtingen

Op WWDC 2020 zal Apple zijn nieuwe besturingssystemen voor iOS, iPadOS, macOS, tvOS en watchOS presenteren. Verder is er een reële kans dat er ook nieuwe producten verschijnen. Meer hierover lees je in een artikel met onze WWDC 2020 verwachtingen.

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar