Terug naar Apple: WWDC 2010 gaat op 7 juni van start
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple: WWDC 2010 gaat op 7 juni van start

Door Redactie iCreate28 april 2010 15:092 min. leestijd0


De Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) zal van maandag 7 tot vrijdag 11 juni plaatsvinden in het Moscone West Center te San Francisco. Dat heeft het computerbedrijf uit Cupertino bekend gemaakt.

De vijfdaagse conferentie is het jaarlijkse hoogtepunt voor Mac- en iPhone-ontwikkelaars. Dit jaar zullen daar de allereerste iPad ontwikkelsessies plaatsvinden en kunnen we een aantal praktische workshops over iPhone OS 4 verwachten. Daarnaast krijgt vooral het programmeren voor Mac OS X veel aandacht. De WWDC is tevens de plek waar ieder jaar de Apple Design Awards worden uitgereikt. Maar de meeste mensen zullen het evenement vooral kennen door de jaarlijkse keynote die CEO Steve Jobs geeft op het hoofdpodium.

Voor de goede orde: het evenement is gericht op professionele software-ontwikkelaars en een toegangsbewijs voor de WWDC kost daarom 1599 dollar (exclusief je lidmaatschap als Apple-ontwikkelaar). Simpele zielen die niet hun dagelijks brood verdienen met het programmeren in Xcode, kunnen daarom beter naar de jaarlijkse MacWorld conferentie – of nog beter: iCreate Live gaan.

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS Sonoma.

Verwachtingen
De jaarlijkse speech van de roemruchte Apple CEO wordt in het persbericht overigens nog niet aangekondigd, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd. Men verwacht dat Apple op de WWDC een nieuwe iPhone zal tonen, die ongeveer een maand later in de winkel zal liggen. Maar dan moet het bedrijf wel hetzelfde schema als voorgaande jaren hanteren. Deze redacteur vermoedt bovendien dat de WWDC een strategisch handig moment zou zijn om Mac OS X 10.7 aan te kondigen (hoewel ze die zeker nog niet zullen laten zien).

Bereid je Mac voor op macOS 14

Bereid je Mac voor op macOS 14

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS 14

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar