Terug naar Apple worstelt officieel met iMac
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple worstelt officieel met iMac

Door Redactie iCreate1 maart 2010 10:391 min. leestijd5

De kogel is door de kerk: Apple erkent officieel het probleem van de knipperde en geel getinte monitoren bij de 27-inch iMac. Dit probleem bestaat al sinds de lancering van de iMac, ondertussen vier maanden geleden.Volgens Gizmodo wordt het probleem nu eindelijk officieel erkend door Apple:

“We’ve addressed the issues that caused display flickering and yellow tint. Customers concerned that their iMac is affected should contact AppleCare.”

Apple heeft het beeldschermprobleem dus in behandeling genomen en moedigt klanten met mogelijke problemen aan contact op te nemen met AppleCare. Of Apple met een reparatieprogramma komt is nog niet bekend, al ligt het wel in lijn der verwachting.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Nu Apple het probleem in kaart gaat brengen krijgen we (misschien) meer inzicht in het aantal getroffen consumenten. Ik vraag mij af hoeveel 27-inch iMac’s de beeldschermkuren vertonen, naar mijn idee functioneert het overgrote deel van deze computers zonder kuren. Als medewerker in de Apple Shop heb ik in de eerste drie maanden na lancering slechts twee verkochte iMac’s gesignaleerd met een knipperde monitor, de gele verkleuring ben ik in die tijd niet tegengekomen.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Volgend bericht
Oppassen met T-Mobile
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

5
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Groningen
Lezer
Groningen

een reactie van een switcher mijn eerste iMac 27inch werd werkend afgeleverd op vrijdag 20 november en ging zaterdag 21 november ‘dood’. Deed echt helemaal niks meer. Gebeld en een vervanger gekregen die arriveerde op 1 december, en ik heb ‘m nog steeds. Tot een paar weken geleden steeds last van de monitor die 2 seconden op zwart ging en dan weer aanfloepte. Als je dan heel geconcentreerd aan het photoshoppen ben dan schrik je je iedere keer het apelazerus! Maar nadat Apple een patch heeft uitgebracht heb ik geen problemen meer gehad, ben daar wel blij om want het… Lees meer »

Wouter van Caspel
Lezer
Wouter van Caspel

Heb mijn nieuwe iMac Quadcore i5 sinds 2 weken. Geen flikkerend scherm, geen gele verkleuring. Tot nu toe heel tevreden. Mis mijn PC niet. Staat vrijwel werkloos op zolder. Overigens was de bestelling van de Mac een lijdensweg. Eerste bestelling bij Wehkamp op 23 november wegens forse korting. Half januari nog steeds niet geleverd. Geannuleerd en gewoon zonder korting besteld bij plaatselijke Appledealer. Ook daar duurde het nog 3 weken. Zucht van verlichting na het verlossende telefoontje. En nu dus…heel blij. Schitterend, groot, scherm. En…bijna het prettigst denk ik….geen lawaai.

B=Veenstra
Lezer
B=Veenstra

Gele tint in het beeldscherm – 27″ iMac aankoop online 9 december -die de ene keer sterker is dan de andere. ook een pixeltje in het midden van het beeld wat af en toe knipoogt. Matige kwaliteit van het beeldscherm; rest wel solide. Design, snelheid en aanwezige software wel prima.

Jan
Lezer
Jan

Hier nog eentje met een gele tint. Aangeschaft in juli 2010. Scherm is inmiddels vervangen door technische dienst. Het nieuwe scherm heeft helaas ook gele vlekken, alleen op een andere plaats.

Landschoten
Lezer
Landschoten

21,5 Inch I-Mac

2 gele vlekken

Reparatie

1 gele vlek en 2 dode pixels stof achter scherm

Reparatie

Gele vlek weg, dode pixels weg, nog wel stof, glasplaat beschadigd (hoekje) en stofje/vuiltje op het backlite pannel…

WAARDELOOS…

Het rare is dat die schermen van LG zijn, die maken perfecte TV’s en andere schermen met hun naam erop, de troep verkopen ze blijkbaar aan Apple… (gelijk hebben ze..

U bent gewaarschuwd, ben je een criticus, koop geen Apple!
Ik dacht ook, fotografen, designers, die kopen Apple en hebben er dus verstand van…