Terug naar Met deze videoworkshops van Apple maak je spectaculaire foto’s
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Met deze videoworkshops van Apple maak je spectaculaire foto’s

Door Koen van Ekeren12 mei 2017 11:202 min. leestijd0

Met de iPhone kun je schitterende foto’s maken – zeker als je de functies van de camera-app optimaal benut. Een reeks instructievideo’s van Apple helpt je nu om de mooiste plaatjes met een iPhone te schieten. Bekijk ze onderaan op deze pagina.

Foto's met een iPhone

Fraaie foto’s met een iPhone maken

Op een nieuwe website deelt Apple videoworkshops voor het maken van de fraaiste foto’s met een iPhone. Ze zijn gericht op de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, maar in principe werken ze op alle iPhone-modellen. Je leert allerlei soorten foto’s te maken, zoals portretten, actiefoto’s, selfies en verticale panorama’s. Ook geeft Apple tips voor het bewerken van foto’s.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De workshops zijn eenvoudig en leggen stap voor stap uit wat je moet doen. De video’s bestaan grotendeels uit schermopnamen, waardoor het meteen duidelijk is op welke knoppen je moet drukken. Het merendeel van de instructievideo’s duurt 30 tot 40 seconden en zijn ook zonder geluid te volgen.

Dubbele camera iPhone 7 Plus

Voor gebruikers van de iPhone 7 Plus is het ‘How to shoot a great portrait’-filmpje een aanrader, waarin Apple tips en trucs geeft voor het gebruik van de dubbele camera van de iPhone 7 Plus. Met deze camera kun je spelen met scherptediepte, wat mooie portretfoto’s oplevert. De overige video’s zijn, zoals gezegd, ook geschikt voor oudere iPhone-modellen.

In totaal zijn er zestien instructievideo’s. De vijf bovenstaande video’s staan op het YouTube-kanaal van Apple, maar de volledige serie vind je op de nieuwe website.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar