Terug naar Apple wil MacBook Pro 3G prototype terug
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple wil MacBook Pro 3G prototype terug

Door Redactie iCreate31 augustus 2011 10:452 min. leestijd0

Het heeft even geduurd, maar Apple heeft eindelijk aangegeven zijn prototype van de MacBook Pro 3G terug te willen. CNet meldt dat Apple contact heeft opgenomen met de heer Frega, die het prototype eerder deze maand op eBay probeerde te verkopen en biedingen van $70.000 voorbij zag komen.

Raar verhaal
De 15-inch MacBook Pro uit 2007, met opvallende antenne, was een prototype dat om kon gaan met 3G. De huidige eigenaar – de heer Frega – kocht het apparaat via de site Craigslist, een Amerikaanse equivalent van Marktplaats. Als reparateur van elektronica, ontdekte hij bij het openen van de MacBook een simkaart slot en een antenne. Hij wist al snel dat dit geen product was dat Apple al op de markt had gebracht en besloot ermee naar de Genius Bar te gaan. Hier werd het apparaat echter afgedaan als niet van Apple, vanwege de onbekende serienummers van de onderdelen en de Mac zelf.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

eBay
Frega besloot vervolgens de Mac te verkopen op eBay, maar werd na enkele dagen vriendelijk verzocht door Apple om de veiling te staken. Apple schijnt inmiddels iemand langs de heer Frega gestuurd te hebben om het apparaat op te laten halen. Het is niet bekend of Apple de beste man gaat betalen voor zijn prototype.

[Afbeelding: CNet]

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar