Terug naar Apple werkt aan opvolger Logic Studio
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple werkt aan opvolger Logic Studio

Door Redactie iCreate9 september 2011 11:101 min. leestijd0

Het lijkt erop dat Apple hard werkt aan een nieuwe versie van Logic Pro. Deze  nieuwe versie van dit bekende audioproductieprogramma zou Logic Pro X moeten gaan heten, als we MacRumors mogen geloven.

Logic Pro X

Toen Apple eerder dit jaar Final Cut Pro X op de markt bracht, waren er vooral negatieve reacties. Final Cut Pro is het professionele videobewerkingsprogramma van Apple, wat tot versie X heel erg populair was. Vanwege de integratie van de iMovie-achtige interface en het ontbreken van een aantal veelgebruikte functies, vluchtten echter veel klanten naar Adobe. Apple wil dezelfde fout niet nog een keer maken en hoewel de interface opgefrist zal worden, zal Logic Pro X qua interface op geen manier op GarageBand zal lijken.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Gestript

De nieuwe versie van Logic Pro zal veel verbeteringen bevatten, maar wordt ook gestript, vergeleken met de huidige versie. Zo zijn Soundtrack Pro en Mainstage (dat bedoeld is voor live-optreden) uit het programma verdwenen. Mainstage zal als een apart onderdeel verkocht gaan worden.Wanneer Logic Pro verschijnt, is nog niet bekend. Muzikanten moeten dus nog even geduld hebben voordat ze met Logic Pro X aan de slag kunnen.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar